کد خبر: 30968
تاریخ انتشار: سه شنبه, 18 مهر 1396 - 20:41

داخلی

»

اخبار کتاب

کتاب عبدالحسین زرین‌کوب به زبان ترکی استانبولی منتشر شد

منبع : لیزنا
کتاب «شعله‌ طور» با همكاری وابستگی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ارزروم به زبان ترکی استانبولی، چاپ و منتشر شد.
کتاب عبدالحسین زرین‌کوب به زبان ترکی استانبولی منتشر شد

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام اداره‌كل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با همكاری وابستگی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ارزروم و مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی، کتاب «شعله‌ طور» نوشته عبدالحسین زرین‌کوب در قالب طرح «تاپ» از سوی انتشارات وصال، چاپ و منتشر شد.

در این کتاب،‌ زندگی و اندیشه‌های عارف بزرگ «حسین بن منصور حلاج» شرح و اشعار او نقد و ارزیابی شده است. کتاب در عین مستند بودن خود، ساختاری داستان‌گونه داشته و از نثری روان و زیبا برخوردار است.

این اثر فرهنگی شامل هفت فصل است كه در فصل اول داستان زندگی حلاج و آنچه بر او رفته از زبان خود حلاج بیان می‌شود.

فصل دوم نامه های احمد بن فاتک شاگرد حلاج به دوست اوست که طی آنها احمد بن فاتک اوقاتی را که با حلاج گذرانده و آنچه از او دیده و دریافته را برای دوست خود شرح می‌دهد.

در فصل سوم، منشی محکمه‌ای که حلاج در آن محاکمه شده نظرات خود را در باب اتهامات حسین بن منصور حلاج بیان می‌کند. فصل بعدی شرح وقایعی است که در جلسه محاکمه حسین بن منصور روی داده و در نهایت به صدور حکم تازیانه، دار، کشتن و سوختن منتهی شده است.

در فصل بعد چگونگی به دار آویختن حلاج و سرانجام او از زبان ابن فاتک بیان می‌شود و فصل ششم پیرامون گفت‌وگوی ابن فاتک با دوست خود درباره حلاج پس از به دار آویختن اوست و در فصل آخر نیز، به روایات تاریخی که درباره شخصیت حلاج در منابع و کتب قدیم موجود است، اشاره دارد.

بنابر اعلام این خبر، کتاب «شعله‌ طور» در قالب 320 صفحه توسط احمد چلیک والف آدین باشی، ترجمه و با تیراژ 1000 نسخه چاپ شد.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: