تقدیر از فعالیت‌های ناشران بخش کودک

 

 

به گزارش لیزنا، صالحی در این نشست توجه به خلاقیت و ابداع در حوزه کودک و نوجوان را عاملی مهم در افزایش میزان استقبال مردم از این بخش دانست.

 

محسن طائب مدیر انتشارات پیدایش هم در این نشست گفت: یکی از شیرینی‌های این نمایشگاه این است که وقتی برای تالیف یک کتاب چهار یا پنج سال زمان صرف می‌کنید و با استقبال مردم این تلاش را نتیجه‌بخش می‌بینید، خستگی از تن شما بیرون می‌رود.

 

وی در ادامه به اهمیت سرمایه‌گذاری بلند مدت بر بخش کودک و نوجوان تاکید کرد و افزود: با وجود این بخش کودک و نوجوان نیازمند ایجاد ظرفیت‌هایی برای بهبود صنعت نشر است.

 

محمد تقی حق بین از فعالان این انجمن نیز درباره میزان فروش کتاب‌های کودک و نوجوان عنوان کرد: اگرچه میزان فروش در بخش کودک و نوجوان کمتر از سایر بخش هاست، اما عمق فروش آن به لحاظ تفاوت قیمت تمام شده کتاب ها ممکن است بیشتر هم باشد.

 

عبدالعظیم فریدون مدیر انتشارات محراب قلم نیز تمرکز بر محتوای کتاب های کودکان و نوجوانان را امری ضروری دانست.

 

محمد مجری سازان طوسی رئیس کارگروه برگزاری بخش کودک و نوجوان نمایشگاه کتاب نیز این خلاقیت را متضمن حمایت توزیع کنندگان کتاب دانست و گفت: بخشی از فرآیند خلاقانه در چاپ کتاب‌ها در فرم نمود می‌یابد. در حالی که توزیع کنندگان یا کتاب فروشی‌ها نسبت به فرم‌های خلاقانه و قطع بزرگ کتاب‌ها روی خوشی نشان نمی‌دهند.

 

وی افزود: متاسفانه تعدادی از موسسات با مجوز انتشارات فعالیت‌های دیگر اقتصادی را دنبال می‌کند و برای فعال ماندن مجوز خود به چاپ سالانه چند کتاب کودک و نوجوان هم اقدام می‌کنند و این کتاب‌ها را با تخفیف‌های بالای 60 درصد ارائه می‌کنند و این به ناشران جدی کودک و نوجوان ضربه می‌زند.

.

بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «خواندن، گفت‌وگو با جهان» از 16 تا 26 اردیبهشت‌ماه در مصلی امام خمینی(ره) برپاست.