تجهیز کتابخانه با فروش کلیه!!

 

لیزنا، کتابدارزاده: با خبر شدیم در یکی از کتابخانه های شهرهمجوار تعدادی از کتابداران در اقدامی فرهنگی اقدام به فروش کلیه های خود و نزدیکان خود کرده اند تا بتوانند کتابخانه محل کار و زندگی خود را مجهز به نرم افزار کامغرب نمایند.

 

بر همین اساس مصاحبه ای انجام دادیم با مسئول کتابخانه جناب آقای دکتر کلیه آبادی فارغ التحصیل دانشکده دامپزشکی که در ادامه می توانید مطالعه نمایید.

 

جناب آقای دکتر هدف شما از این حرکت فرهنگی چه بود؟

 

عرض سلام، متاسفانه بنده زیاد نباید صحبت کنم و سعی می کنم در چند جمله کلیات مسأله رو توضیح دهم. بنده بعنوان یک فرد فرهیخته و عضوی از جامعه پزشکی کشور و همچنین داشتن روحیه فرهنگی بسیار بالا بنیانگذار این پدیده کم نظیر فرهنگی بودم. به همین خاطر با کارمندانم در کتابخانه مشورت کردم و آنها نیز با کمال میل پذیرفتند. ما در حدود 30 کتابدار داریم و همه آنها تمایل خود را به این مسأله نشان دادند.

 

ما قبل از پیاده سازی این امر فرهنگی حدود 300 عنوان کتاب داشتیم که از جاهای مختلف به ما اهدا شده بود. کتابخانه نیز در یکی از انبارهای کدخدا بنا شده بود و به علت نداشتن میز و صندلی و قفسه کتاب از چند جعبه میوه استفاده کرده بودیم.

 

اما هم اکنون می بینید که با همت این بزرگ مردان و زنان فداکار کتابدار، کتابخانه ما در حد یک کتابخانه ملی است. در حال حاضر 15 نفر از کتابدارها هر دو کلیه خود را فروختند و 15 نفر بعدی یکی از کلیه های خود را برای این امر بزرگ فرهنگی فروخته اند.

 

جناب دکتر حرکت شما ستودنی است. در حال حاضر شما چه خدماتی به مراجعان خود ارائه می دهید؟

 

در شهر ما نزدیک به 400 نفر زندگی می کنند که اگر کتابدارها را از آن کم کنیم می شود 370 نفر. در حال حاضر ما برای تمامی این افراد در کتابخانه اتاقی ساخته ایم که می توانند بصورت 24 ساعته به مطالعه بپردازند.

 

نزدیک به 6 میلیون عنوان کتاب خریداری کردیم که توانستیم در سیستم مکانیزه کامغرب نیز اطلاعاتشو بریزیم. سیستم جدیدی هم خریدیم که میگن رادیو داره و خود بخود خونده میشه. فکر میکنم اسمش اوی اف دی آر باشه.

 

جناب دکتر من که دیگه گیج شدم. سلامت این کتابداران بی کلیه و یک کلیه چطوری تامین میشه؟

 

به سادگی. زمانی که هیات دولت برای بازدید به کتابخانه ما اومده بودند و وضعیت کتابداران ما رو دیدند لطف بزرگی به ما کردند. در حال حاضر 30 دستگاه دیالیز به همراه 15 متخصص و 20 پرستار در کتابخانه مستقر هستند که هر 1 ساعت یکبار کتابداران به آنها مراجعه می نمایند.

 

واقعا نمی شود بزرگواری این دولتمردان را فراموش کرد. اگر آنها این بزرگواری را نمی کردند هیچکدام از کتابداران در بین ما نبودند.

 

بعنوان کلام آخر مطلبی را بفرمائید.

 

این حرکت یک حرکت انقلابی بود و مردم شهر ما نیز از این حرکت استقبال کردند. ما تصمیم داریم با جذب 60 کتابدار دیگر و فروش کلیه های آنها اقدام به ساخت کتابخانه ای در وسعت یک شهر نماییم که بتوانیم تمامی کتابخانه های کشور را در آن متمرکز کنیم.