کد خبر: 16059
تاریخ انتشار: دوشنبه, 30 تیر 1393 - 09:32

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه و کتابداری

در سال های اخیر مقوله کتابخوانی سیر نزولی داشته است

      وزیر فرهنگ در بازدید از کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علوم پزشکی ایران، اظهار داشت: کتاب و کتابخوانی از جمله مسایل و نکات جدی در حوزه فرهنگ است و علی رغم تمام تلاش هایی که در این حوزه انجام می شود؛ در سال های اخیر مقوله کتابخوانی سیر نزولی داشته است.
در سال های اخیر مقوله کتابخوانی سیر نزولی داشته است

 

به گزارش لیزنا، علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح روز گذشته ( 30 تیر 1393) در بازدید از کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار داشت: کتاب و کتابخوانی از جمله مسایل و نکات جدی در حوزه فرهنگ است و علی رغم تمام تلاش هایی که در این حوزه انجام می شود؛ در سال های اخیر مقوله کتابخوانی سیر نزولی داشته است.

 

جنتی تصریح کرد: بخشی از سیر نزولی کتابخوانی در جامعه به تیراژ پایین کتاب ها برمی گردد و بخشی از آن هم به گرانی کتاب و پایین آمدن انگیزه کتابخوانی در میان افراد مربوط می شود که باید به همه‌گیر شدن فرهنگ کتابخوانی در جامعه کمک کنیم.

 

وی با بیان اینکه گاهی از ظرفیت‌های کتابخانه‌های کشور به درستی استفاده نمی شود، افزود: وجود کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان کتابخانه ای تخصصی، یکی از الزامات و ضروریات برای رشد علم و دانش کشور در جهت رفع نیازهای دانشجویان و اساتید این حوزه است.

 

جنتی ادامه داد: داشتن یک کتابخانه تخصصی، جامع و کامل در حوزه علوم پزشکی که پاسخگوی نیازهای این حوزه در کشور باشد، باید از اولویت های اولیه باشد زیرا کشور ایران به عنوان مهد تمدن و فرهنگ است و در بسیاری از علوم از جمله علوم پزشکی در جهان سرآمد بوده است.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه بسیاری از کشورها از جمله برخی کشورهای آمریکای لاتین برخی از مراکز و موسسات خود را به نام بوعلی سینا نامگذاری کرده اند، افزود: داشتن افرادی چون بو علی سینا یکی از افتخارات کشور و مایه غرور ما است و این نشان می دهد که کشورمان در حوزه پزشکی سابقه طولانی و دیرینه ای دارد.

 

وی با تاکید بر اینکه کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی ایران ضروری است علاوه بر داشتن کتاب های تخصصی در حوزه کتاب های فرهنگی هم تجهیز شود، از آمادگی همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این زمینه خبر داد.

 

عضو کابینه دولت یازدهم ادامه داد: به تناسب شرایط فرهنگی و علمی استان های سراسر کشور کتابخانه های عمومی دایر شده است و باید در جهت غنی تر شدن این کتابخانه ها اهتمام ورزید.

 

در بخشی از این بازدید، سید بهنام الدین جامعی، مدیر کتابخانه و مرکز اسناد دانشگاه علوم پزشکی ایران گزارشی از تاریخچه و عملکرد این کتابخانه ارایه کرد.

 

بر اساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در این بازدید دکتر حاجی میر اسماعیل، ریس دانشگاه علوم پزشکی ایران، سید علی جواد موسوی، معاون پژوهشی دانشگاه و جمعی از معاونین و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران حضور داشتند.

 

 

 

برچسب ها :
کتابدار
|
Iran
|
1393/05/04 - 00:35
0
2
اقای مختارپور امیدوارم به فکر افزایش حقوق کتابداران باشید چون کتابداران واقعا وضعیت بدی دارند و با شرایط بدی زندگی میکنند،بیاید و یکبار فیش حقوقی کتابداران را با تامین اجتماعی و بنیاد مسکن مقایسه کنید. ابنها هم غیر دولتی هستن
کتابدار
|
Iran
|
1393/05/04 - 00:23
0
1
اقای مختارپور ضمن تشکر اززحمات شما و همکارانتان، امیدوارم پیگیری شما برای مسایل و مشکلات مالی و معیشتی کتابداران زودتر به ثمر بشینه خداوند به آبروی حسین به شما عزت و سلامتی
بدهد. به امید رفع مشکلات حقوقی و اداری استخدامی کتابداران این قشر مظلوم فرهنگ کشور
کتابدار
|
Iran
|
1393/05/01 - 08:53
0
5
به نظر می رسد حناب وزیر ازوضعیت حقوق کتابداران غافل است هرجند جنابعالی درقضیه دبیرکل قبلی نهادآقای ملک احمدی گوش به خواسته کتابداران نداید وهنوز ما نگران هستیم
محمد1
|
Iran
|
1393/04/31 - 15:26
0
14
آقای وزیر شما حقوق کتابدارا رو دیده بودید فرمودین باید ی فکری برای حقوق کتابدارا کرد.نکنه هنوز در حال فکر کردن هستین.!!!لطفا منابع خوب فضای خوب تدارک ببینین و انگیزه ب نیرو بدین تا کتابخوانی رشد پیدا کنه.
دانیال
|
Iran
|
1393/04/31 - 09:19
0
16
به نظر می رسد حناب وزیر ازوضعیت حقوق کتابداران غافل است هرجند جنابعالی درقضیه دبیرکل قبلی نهادآقای ملک احمدی گوش به خواسته کتابداران نداید وهنوز ما نگران هستیم
فارس
|
Iran
|
1393/04/30 - 12:50
0
19
باسلام . ای کاش می گفتی که نازلترین حقوق ها هم کتابداران دریافت می کنند. آخه هر قدر هزینه کنی همون قدر هم نتیجه می گیری .
خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: