کد خبر: 17091
تاریخ انتشار: چهارشنبه, 30 مهر 1393 - 19:17

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه و کتابداری

کتابخانه «بازار» در فهرست 1001 کتابخانه دیدنی جهان قرار گرفت

          کتابخانه بازار واقع در خانه فرهنگ بازار در فهرست 1001 کتابخانه دیدنی جهان که از سوی ایفلا تدوین شده است، قرار گرفت.
کتابخانه «بازار» در فهرست 1001 کتابخانه دیدنی جهان قرار گرفت

به گزارش لیزنا، بخش کتابخانه های عمومی ایفلا در اوایل تابستان امسال، از همکاران کتابدار در سراسر جهان، برای تعیین «کتابخانه های دیدنی» در کشور محل اقامت خود، درخواست همکاری کرد و ساختمان کتابخانه، موقعیت مکانی، برنامه های خلاقانه، و یا نحوه تعامل با جامعه، از مواردی بود که می توانست معیار گزینش یک کتابخانه باشد.

 

در این راستا نیز، کتابخانه بازار واقع در خانه فرهنگ بازار در فهرست 1001 کتابخانه دیدنی جهان قرار گرفت.

 

کتابخانه بازار وابسته به سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران است و علت این انتخاب که از سوی فدراسیون بین‌المللی انجمن‌ها و مؤسسات كتابداری (ایفلا) صورت گرفته، واقع شدن این کتابخانه در خانه تاریخی و زیبای عمه ناصرالدین شاه است که تالار آئینه زیبایی دارد.

 

کتابخانه بازار با دارا بودن قریب به 6000 جلد کتاب با موضوعات متنوع و با تاکید بر کتب موزه و بازار در خانه فرهنگ بازار قراردارد. حیاط بزرگ خانه فرهنگ همراه با حوض زیبای آن با نیمکتهای قدیمی در اطراف حیاط، محیطی بسیار زیبا و دلنواز جهت رفع خستگی و تلطیف روح مراجعین، فراهم نموده است.

 

این کتابخانه که نام قدیم آن کتابخانه ناصرخسرو بوده است  در میدان امام خمینی(ره)،خیابان امیر کبیر ، بعد از ناصر خسرو،ناظم الاطبای جنوبی،کوچه حشمتی ،کوی کمالی،پلاک 20 واقع شده است. خانه ای با قدمت ۱۵۰ سال و به مساحت ۸۰۰ متر مربع که متعلق به خانم سلطان بیگم شجاعی – منسوب به عمه ناصرالدین شاه- بوده و پس از آن نیز در تملک خانواده شهید نیرنما بوده است. در حال حاضر هم به عنوان خانه فرهنگ بازار فعالیت می کند.

برچسب ها :
مهرداد مهری
|
United States
|
1393/08/01 - 01:00
0
3
بازم عمه ناصر الدین شاه. دمش گرم
خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: