کد خبر: 20144
تاریخ انتشار: دوشنبه, 11 خرداد 1394 - 10:15

داخلی

»

مطالب فناوری

»

نرم افزار

نرم افزار هشدار دهنده هنگام وقوع زلزله+فیلم

زلزله ای با شدت ۷,۸ در مقیاس ریشتر روز ۵ اردیبهشت نپال را لرزاند. بیش از هشت هزار نفر در این زلزله کشته شدند. ده ها هزار نفر زخمی و صدها هزار نفر بی خانمان شدند.
نرم افزار هشدار دهنده هنگام وقوع زلزله+فیلم

 

به گزارش لیزنا، هنگام وقوع سوانح طبیعی دقایق و حتی ثانیه ها می توانند جان افراد را نجات دهند.

 

پیر ماری ساران، بنیانگذار شرکت سینسیس تلاش دارد که تا با تولید نرم افزاری که هنگام زلزله به مردم هشدار می دهد آن ثانیه های ارزشمند هدر نروند.

 

این نرم افزار که «کوئک شیر» (QuakeShare) نام دارد با استفاده از سیستم کوچک و داخلی جهت یاب و فناوری «جی پی اس» در تلفن های همراه هوشمند کار می کند.

 

پیر ماری ساران، بنیانگذار شرکت سینسیس می گوید: «وقتی ما لرزش زلزله را روی تلفن همراه تشخیص می دهیم، داده را به مرکز سرور مجازی منتقل می کنیم و آن سرور داده هایی را از سایر تلفن های همراه جمع آوری می کند و سپس الگوریتم ما ضمن تحلیل این داده ها به ما می گوید که داده ها درست هستند و زلزله واقعا رخ داده است یا نه. تمام این اتفاقات در عرض چند ثانیه رخ می دهد».

 

این نرم افزار هشداری در لحظه وقوع زلزله می فرستد و مقامات حکومتی، گروه های نجات، سازمان ها و شرکتهای انساندوستانه را که عضو این سرویس هستند از وقوع زلزله باخبر می کند.

 

هنگامی که وقوع زلزله تائید شد یک هشدار عمومی فرستاده می شود.

 

پیر ماری ساران می گوید: «بر روی صفحه تصویر تلفن همراه هوشمند این ساعت نشان می دهد که مثلا این زلزله دو ثانیه است که رخ داده و به این ترتیب مردم می فهمند که باید پناه بگیرند».

 

پیر ماری ساران می گوید: «ایده این نرم افزار این است که کاربران را مکان یابی کنیم و اگر تصادفا برق قطع باشد و شبکه تلفن همراه کار نکند ما می دانیم که مردم در زمان وقوع زلزله کجا بوده اند».

 

این نرم افزار هنوز به دلیل وابستگی به شبکه مشکلاتی دارد زیرا اینترنت ممکن است در مناطقی دور افتاده از جهان کار نکند. اما این امر به این معنا نیست که میلیون ها نفر از کسانی که در مناطق زلزله خیز زندگی می کنند نخواهند توانست از امکانات آن بهره بگیرند.

 

کار تهیه این نرم افزار هنوز به پایان نرسیده است اما انتظار می رود که تا پایان امسال این نرم افزار منتشر شود.

 

 

برچسب ها :
خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: