رصد اطلاعات پایان نامه های کشور امکانپذیر شد

به گزارش لیزنا، داشبورد پارس، امکان تحلیل وضعیت پایان‌ نامه ‌ها، رساله ‎ها و پیشنهادیه ‎های کشور و ساخت گزارش های مدیریتی پویا از مدارک یاد شده را فراهم می ‌کند. این داشبورد علاوه بر ارائه گزارش های مدیریتی اجمالی در قالب نمودارهای پویا، روند تغییرات وضعیت مدارک علمی را در طول زمان نشان می‎ دهد. همچنین امکان مقایسه وضعیت مدارک را براساس شاخص هایی چون وضعیت ثبت، دانشگاه، دانشکده، گروه تحصیلی، رشته و ... برای تصمیم ‌گیران کشور به دست می‌ دهد.

 

یکی از گزارش های جذاب این داشبورد، نمودارهای وضعیت کلیدواژه ‌‌های مدارک علمی است که روند تولید علم در کشور و همچنین مباحث علمی داغ کشور را به تصویر می ‌کشد. علاوه بر این داشبورد مزبور گزارش های مربوط به پدیدآوران مدارک ثبت‎شده، توزیع پایان‎ نامه ‌‏ها و پیشنهادیه‌ های راهنمایی‌شده کشور را به تفکیک استاد راهنما نمایش می‎ دهد .افزون بر این، امکان ایجاد گزارش های جدولی با انتخاب فیلتر و بر اساس شاخص های مختلف برای مدیران و تصمیم ‎گیران کشور در داشبورد پارس مهیا شده است.

 

«رصدخانه پژوهش و فناوری ایرانداک»، یک ابزاری مدیریتی و راهکار تصمیم‎ یار درحوزه علم، پژوهش و فناوری کشور است که با تغذیه از داده ‌های سامانه‌ های مختلف ایرانداک، امکان تحلیل، مقایسه، گزارش ‎گیری و پی‎ گیری روند تغییرات اطلاعات علمی، پژوهشی و فناورانه‎ رافراهم می‎ کند.

 

لازم به ذکر است، این رصدخانه شامل پنج داشبورد مدیریتی با عناوین داشبورد پارس (ثبت پایان ‌نامه‎ ها و رساله ‎ها)، داشبورد پیشینه پژوهش، داشبورد همانندجو، دانشبورد دانش ایران و داشبورد سمات ملی است که در فاز اول آن داشبود پارس (ثبت پایان‌ نامه ‎ها ورساله‎ ها) به بهره ‌برداری رسیده است.