کد خبر: 37399
تاریخ انتشار: شنبه, 14 مهر 1397 - 09:43

داخلی

»

اخبار کتاب

بررسی «احمد فیلسوف» و «وضعیت اجتماعی کودکان در ایران» در شهر کتاب

منبع : روابط عمومی شهر کتاب
نشست های هفتگی شهر کتاب این هفته در دو روز 16 و 17 مهر برگزار خواهد شد.
بررسی  «احمد فیلسوف» و «وضعیت اجتماعی کودکان در ایران» در شهر کتاب

به گزارش لیزنا، به تازگی انتشارات آگاه با همکاری موسسه‌ی رحمان، مجموعه مقالات «وضعیت اجتماعی کودکان در ایران (۱۳۸۵-۱۳۹۵)»را منتشر کرده است. ویراستار و مدیر طرح این مجموعه پیام روشنفکر است. در مقالات این کتاب به حقوق و نیاز کودکان و راه برون رفت از مشکلات اساسی و نگران‌کننده‌ی آن‌ها از جمله خودکشی، ازدواج زودهنگام، ابتلا به بیمار‌ی‌های خاص به ویژه‌ در کودکان کار، بدسرپرست و مهاجر پرداخته شده است.

نشست ویژه‌ی شهر کتاب در روز دوشنبه ۱۶ مهر ساعت ۱۶ مصادف با روز ملی کودک به نقد و بررسی کتاب «وضعیت اجتماعی کودکان در ایران» اختصاص دارد. این نشست با حضور سعید مدنی، فریبرز رئیس‌دانا و پیام روشنفکر در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه‌ی سوم برگزار می‌شود و ورود برای علاقه‌مندان آزاد است. 

از آلن بدیو آثار فلسفی فراوانی منتشر شده است اما او نمایش‌نامه‌‌هایی نیز دارد که از میان آن‌ها می‌توان به «احمد زیرک»، «احمد فیلسوف»، «احمد عصبانی می‌شود»، «کدو تنبل‌ها» و «تصادف در انطاکیه: تراژدی در سه پرده» اشاره کرد. بدیو در تحلیل پدیده‌ی نمایش آثاری را نوشته است. به تازگی نشر کرگدن کتاب «احمد فیلسوف» را با ترجمه‌ی فرحناز عطاریان منتشر کرده است.

بدیو در این کتاب برای نشان دادن اعتراض خود به آن‌چه در فرانسه علیه مهاجران رخ می‌دهد سنت نمایشنامه‌ی کسانی چون مولیر را ادامه می‌دهد و با خلق قهرمانی متعلق به طبقه‌ی فرودست جامعه ثروتمندان و اهل قدرت را به سخره می‌گیرد.

نشست هفتگی شهر کتاب در روز سه‌شنبه هفدهم مهر ساعت ۱۶:۳۰ به نقد و بررسی کتاب «احمد فیلسوف» اختصاص دارد که با حضور افسر موم‌وندی‌کاظمی، رضا عبدی، حسین شیخ‌رضایی و فرحناز عطاریان در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه سوم برگزار می‌شود.

 

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: