ششمین همایش بین المللی سردبیران نشریات علوم پزشکی

 

 به گزارش لیزنا، نشست ششمین همایش بین المللی سردبیران نشریات علوم پزشکی در منطقه مدیترانه شرقی با حضور ریاست مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، دکتر قانع، معاون مرکز منطقه ای و دبیر اجرایی همایش، دکتر هنجنی، رئیس همایش، و همچنین دکتر حبیب زاده، دبیر علمی این همایش، در محل مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در تاریخ 05/11/93 برگزار گردید.

 

 ششمین همایش بین المللی سردبیران نشریات علوم پزشکی در منطقه مدیترانه شرقی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، سازمان جهاني بهداشت دفتر مديترانه شرقي (WHO/EMRO) و انجمن سردبيران نشريات علوم پزشكي منطقه مديترانه شرقي (EMAME) و با حمايت انجمن سردبيران نشريات علوم پزشكي كشور و ساير انجمن ها و نهادهاي منطقه اي و بين المللي در تاریخ 29 بهمن لغایت 1 اسفند 1393 در مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس برگزار خواهد شد.

 

دکتر دهقانی در این نشست ضمن تشکر و قدردانی از فعالیت هایی که تا کنون در زمینه این همایش انجام گرفته گفت: مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) از برگزاری چنین همایش های بین المللی در حوزه نشریات استقبال می کند و این دو سازمان همواره از برگزاری همایش ها، کارگاه ها، دوره های دانش افزایی و سمینار های داخلی و بین المللی حمایت می کند.

 

دکتر قانع اظهار داشت: مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در راستای یکی از اهداف خود که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آن را متولی امر چاپ نشریات علمی و همچنین استاندارد سازی آنها کرده است از این همایش حمایت می کند. 

 

دکتر هنجنی گفت: این همایش شامل چهار کارگاه آموزشی، 10 سخنرانی کلیدی و دو میزگرد خواهد بود که تبادل نظر بین سردبیران و بهره گیری از تجربیات یکدیگر از اهداف آن می باشد.

 

وی افزود: به دلیل حضور انجمن های متعدد حتی خارج از منطقه،  این همایش فرصت مناسبی به منظور چگونگی بهینه سازی و ارتقای کیفیت تدوین مقالات و ارائه آنها در نشریات را فراهم خواهد ساخت.

 

دبیر علمی این همایش گفت: از محور های اساسی این همایش می توان به چگونگی جذب مخاطب بیشتر در نشریات پزشکی، اشکالات رایج زبان انگلیسی در مقالات علوم پزشکی، استفاده صحیح از روش های آماری در مجلات پزشکی و نحوه صحیح تاسیس مجلات دو زبانه اشاره نمود.

 

دکتر حبیب زاده تصریح کرد: در این همایش، شناسایی نشریات نامعتبر که یکی از تهدیدات جدی در سلامت نشر پزشکی و افراد جامعه است بررسی می شود و به طور کامل به نحوه تشخیص عملکرد اینگونه نشریات پرداخته خواهد شد.