فانی یک دایره المعارف متحرک است

 

به گزارش لیزنا، این مراسم با حضور سیدرضا صالحی‌امیری، آيت الله سيدمصطفي محقق داماد، حسام الدين آشنا، احمد مسجدجامعي، حجت الاسلام محمود دعايي، سید عبدالله انوار، نوش آفرین انصاری، پوری سلطانی، ماندانا صدیق بهزادی، شیرین تعاونی، نورالله مرادی، بهار رهادوست، دکتر سعید رضایی شریف آبادی، زهره علوی و جمع زیادی از کتابداران و فعالان فرهنگی کشور برگزار شد.

 

دراین مراسم بهاءالدین خرمشاهی، شاعر و فرهنگ نویس، که خود در این مراسم حضور نداشت متنی را برای ایشان به رشته تحریر درآورده بود که قرائت شد.

 

وی در این یادداشت بیان کرده است: فانی نه فقط نزدیک ترین رفیق من است، بلکه از بزرگترین استادانی است که در عمر خود دیده و داشته ام. او از نوادر کسانی است که دانشش به بینش بدل شده است و یا به تعبیر دیگر فضلش به فرزانگی. فانی مایه فخر ایران و افتخار شهر کهنش قزوین است و یکی از چهار علامه این شهر است. او در علم آموزی و علم دوستی و خدمت‌گری فرهنگی  همتا ندارد و مردی چند فرهنگی است.

 

وی ادامه داده است: برخلاف این که فانی کم کار به نظر می رسد اما آثار مرجعی که تدوین یا سرپرستی کرده است حیرت انگیز است. دانش‌نامه کودکان و نوجوانان، دایره المعارف تشیع، فرهنگ موضووعی قرآن، سرپرستی دانش‌نامه ملی‌گرایی و سپس دانش‌نامه دموکراسی، و دایره المعارف دانش‌گستر از جمله فعالیت های فانی است.

 

پوری سلطانی نیز که به همراه کامران فانی کتاب سرعنوان‌های موضوعی فارسی را تدوین کردند در این مراسم درباره کامران فانی سخن گفت. وی کامران فانی را یک دایره المعارف متحرک دانست.

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

عکاس: محمدرضا عباسی