کد خبر: 18535
تاریخ انتشار: پنج شنبه, 16 بهمن 1393 - 09:21

داخلی

»

اخبار کتاب

ضرورت معرفی توانایی‌های چاپی ایران به کشورهای منطقه

محمود آموزگار در توضیح فواید مسابقات آثار چاپی گفت: باید از تمام ظرفیت‌های مسابقات آثار چاپی استفاده کرد تا شاهد پیشرفت صنعت چاپ و نشر کشور باشیم.
ضرورت معرفی توانایی‌های چاپی ایران به کشورهای منطقه

 

به گزارش لیزنا، محمود آموزگار، رییس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران با اشاره به وابستگی چاپ و نشر اظهار کرد: صنعت چاپ متغیری از تابع بازار نشر است به همین دلیل وضعیت این صنعت بر وضعیت بازار کتاب بسیار تاثیرگذار است. 

 

وی افزود: کیفیت چاپ می‌تواند عاملی برای جذب مخاطب باشد به همین دلیل ما از از طرح‌های حمایتی از صنعت چاپ مانند مسابقات آثار چاپی استقبال می‌کنیم.

 

این ناشر تهرانی در توضیح مسابقات آثار چاپی بیان داشت: جشنواره صنعت چاپ قابلیت‌های فراوانی دارد اما متاسفانه از تمام ظرفیت‌های آن استفاده نمی‌شود به همین دلیل باید برنامه ویژه‌ای برای برگزیدگان در نظر گرفت تا از حداکثر ظرفیت‌های این مسابقات استفاده شود.

 

وی ادامه داد: مسوولان برگزاری مسابقات آثار چاپی می‌توانند آثار برگزیدگان بخش نشر یا سایر بخش‌ها را در کاتالوگی چاپ و آن را به چندین زبان ترجمه و کاتالوگ‌ها را در نمایشگاه‌های منطقه‌ای و جهانی میان شرکت کنندگان توزیع کنند زیرا بسیاری از کشورهای همسایه با قابلیت‌های چاپی ایران آشنا نیستند و تبلیغات صنعت چاپ می‌تواند باعث ارز آوری به کشور شود و بازار کسب و کار صنعت چاپ را تغییر دهند.

 

رییس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران در بخش پایانی صحبت‌هایش گفت: متاسفانه میزان مطالعه در کشور اصلا مناسب نیست و این به حلقه‌های مختلف نشر بازمی‌گردند و با توجه به این که چاپ یکی از حلقه‌های اصلی نشر است امیدوارم که مشکلات این صنف هر چه زودتر برطرف شود تا شاهد قدرتنمایی صنعت چاپ کشور در منطقه باشیم.

برچسب ها :
خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: