توافق، زمینه صادرات کتاب را فراهم می کند

 به گزارش لیزنا، مرتضی زینعلی افزود: 600 ناشر دانشگاهی در کشور فعالیت می کنند و حضور برخی از آنان و تشکل های نشر در نمایشگاه کتاب فرانکفورت و عرضه آثار دانشگاهی در بخش تالیف و ترجمه، زمینه تبادل دانش و اطلاعات را ایجاد می کند.



وی اظهار داشت: در حال حاضر تشکل های نشر در حال آماده سازی برنامه ها برای حضور در نمایشگاه کتاب فرانکفورت با توجه به توافق مذاکرات هسته ای و رفع تحریم ها هستند، سعی داریم توانمندی ها و پتانسیل های نشر دانشگاهی را در این نمایشگاه نشان دهیم.

 


زینعلی، رایزنی با ناشران بین المللی و تعامل با آنها، عرضه کتاب های دانشگاهی همراه با خلاصه نویسی و ایجاد بسترهای مناسب برای صادرات کتاب های نفیس به کشورهای اروپایی و آمریکایی را از مهمترین برنامه ریزی ها در نمایشگاه کتاب فرانکفورت عنوان کرد.



عضو کارگروه بین الملل انجمن ناشران دانشگاهی تصریح کرد: سعی داریم نمایی از قابلیت های صنعت چاپ کشور را در کنار توانمندی های نشر دانشگاهی به نمایش بگذاریم.



نمایشگاه بین المللی کتاب فرانکفورت از 14 تا 18 اوت 2015 (برابر با 23 تا 27 مردادماه 1394) در شهر فرانکفورت برگزار می شود.


چالش های صنعت چاپ تبدیل به فرصت می شود

زینعلی با اشاره به اینکه رفع تحریم، چالش های صنعت چاپ و نشر را تبدیل به فرصت می کند، گفت : هم اکنون مواد اولیه ای که در این صنعت مصرف می شود، خارجی بوده و بسیار گران است ، وقتی دلار پایین بیاید به تبع آن بهای این مواد نیز کاهش می یابد که تاثیر بسزایی در برطرف شدن مشکلات و چالش های چاپ و نشر دارد.



وی با بیان اینکه برای حضور در صحنه های بین المللی نیاز به بازاریابی قوی و گسترده داریم ، افزود:رفع تحریم ها این فرصت را ایجاد می کند تا برای صادرات کتاب های خاص در حوزه ادبیات و علوم ، بازاریابی هایی انجام شود تا به این وسیله فروش کتاب نیز داشته باشیم.


فشارها برای پیوستن به قانون کپی رایت اعمال می شود

مدیر مسئول نشر جامع نگر در ادامه اظهار داشت : همچنین رفع تحریم ها فشارهایی را برای پیوستن ایران به قانون کپی رایت اعمال کرده و فرصت ها و تهدیدهایی را ایجاد می کند که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید به این مسئله توجه اساسی کند.


زینعلی ادامه داد: لازم است کارگروه ها و نشست های مختلفی در این زمینه برگزار و نحوه پیوستن به قانون کپی رایت بررسی شود تا چالش های صنعت نشر را تبدیل به فرصت کرد.