وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
بودجه قرآنی دو برابر می شود

به گزارش لیزنا، بر اساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدرضا صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر روز جمعه 26 خرداد ماه، در آیین پایانی بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در مصلای حضرت امام خمینی (ره) با اعلام این خبر و تسلیت به مناسبت شهادت حضرت علی (ع) افزود: امیدوارم در این شب ها به پاس خون شهید محراب در توسعه فرهنگ قرآن و عترت گام های بیشتر و اساسی برداریم.

وی ادامه داد: باید تلاش کنیم با کمک همه نهادهای فرهنگی اعم از نهادهای دینی، حوزه های علمیه، نهادهای مردمی، موسسات قرآنی که بیش از ٥ هزار از آن ها فعال هستند، آستان قدس رضوی، شهرداری ها و ... برای رسیدن به توسعه مسیر قرآنی قدم برداریم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: راه نجات کشور از آسیب های اجتماعی گسترش فرهنگ قرآن و عترت است. اگر می خواهیم جامعه ای مناسب، اخلاق مدار و با فضیلت داشته باشیم باید از چشمه های پر فیض قرآن و عترت بنوشیم.

صالحی امیری گفت: قرآن کریم اقیانوسی است که همه می توانند از آن سیراب شوند. راه نجات از خشونت، جنایات و ترور و ... بازگشت به فرهنگ قرآنی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: راه عبور از فریب، شایعه، افترا و ... نهج البلاغه است. تقارن روز شهادت امیرالمومنین(ع) و آیین پایانی نمایشگاه قرآن معنای وثیق دارد که قرآن و عترت برای همیشه تاریخ به هم وابسته اند.

وی گفت: قرآن نور است و وقتی در انوار قرآن قرار می گیریم از ظلمت فاصله می گیریم. نمایشگاه قرآن هم برای نظام و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افتخار است.

صالحی امیری افزود: بر این باوریم که باید روح و گفتمان قرآنی در سبک زندگی ایرانی اسلامی جاری و ساری باشد و نگاهی همه جانبه نگر، برنامه ریزی شده و بلند نگر در این زمینه داشت.

وی ادامه داد: امروز بابد در مهدکودک ها و دبستان ها در حوزه قرآن و عترت سرمایه گذاری کنیم. برای اینکه به مطالبات مردم پاسخگو باشیم باید مسیر خود را با مسیر قرآن و عترت انطباق دهیم.

صالحی امیری گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وظیفه خود می داند همه ظرفیت های خود را در جهت توسعه فرهنگ قرآنی بسیج کند.

وی تصریح کرد: در زمینه توسعه فرهنگ قرآنی وحدت گفتمانی وجود دارد و هیچ کس در این سرزمین مخالف با گسترش این فرهنگ نیست.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: آسیب های اجتماعی در نتیجه بی توجهی به گسترش فرهنگ قرآنی است. امسال در نمایشگاه توجه به فضای مجازی، کودک و نوجوان و حوزه های هنری محسوس بود.

وی افزود: فضای مجازی فرصت بزرگی برای توسعه فرهنگ قرآنی است و نباید از آن غافل ماند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: رسانه ها نقش مهمی در انتقال پیام قرآن و عترت در جهان دارند.

صالحی امیری گفت: سال آینده باید امور اجرایی نمایشگاه قرآن را نیز مانند نمایشگاه کتاب به صنوف مرتبط واگذار کرد. و سیاستگذاری بر عهده وزارتخانه و معاونت قرآن و عترت باشد.

 

وی افزود: توسعه فرهنگ قرآن و عترت باید به باور تبدیل شود و مردم از عمق جان احساس نیاز به قرآن داشته باشند.