کد خبر: 36464
تاریخ انتشار: شنبه, 27 مرداد 1397 - 12:32

داخلی

»

اخبار کتاب

خاطرات اسارت پروفسور احمد چلداوی در کتاب «یازده» در سراسر کشور بیان شد

منبع : لیزنا
به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان به میهن کتاب «یازده»، خاطرات اسارت پروفسور احمد چلداوی در زندان مخفی صدام، در نماز جمعه‌های کشور معرفی شد.
خاطرات اسارت پروفسور احمد چلداوی در کتاب «یازده» در سراسر کشور بیان شد

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی مجمع ناشران انقلاب اسلامی، کتاب «یازده» تصاویری از مقاطع مختلف زندگی احمد چِلداوی و یاران وی را در خود جای داده است که توسط نشر معارف چاپ شده است. این کتاب در طرح ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی که در نماز جمعه‌های کشور، به‌همت مجمع ناشران انقلاب اسلامی و با همکاری شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه سراسر کشور در حال اجرا است، معرفی شد.

«این کدام سفر است که وقتی از آن باز می‏گردند، بزرگ‏تر می‏شوند و خنده‌هایشان را با گریه ابراز می‏کنند؟

... و سرانجام اتوبوسی که شیشه‌های آن، نگاه چند نفر را در پنجره قاب کرده بود، می‏رسد. دست تکان می‏دهند؛ فضای افکارم تکان می‏خورد.

حسین، اباالفضل، قاسم‌بن‌حسن، یوسف‏های گم‌گشته، خوش‌آمدید!»

روز 26 مرداد 1369، ایران اسلامی شاهد بازگشت آزادگان سرافرازی بود که پس از تحمل سال‌های اسارت خود در اردوگاه‌های عراق پای به میهن اسلامی گذاشتند و به ‌آغوش خانواده‌های خود بازگشتند.

اسرای سرافراز ایرانی از چند نقطه مرزی با تشریفات وارد کشور شدند و نخستین واکنش آنان بوسه بر خاک ایران و ریختن اشک شوق بود. زیارت مرقد مطهر حضرت امام خمینی(ره) و همچنین بیعت با جانشین خلف وی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از نخستین برنامه‌ها و اقدامات مشترک آزادگان سرافراز ایرانی بود. رهبر معظم انقلاب درباره آزادگان چنین گفته‌اند:

«... یکی از چیزهایی که شما را، دل‌هایتان را زنده نگه می‌داشت،‌ پر امید نگه می‌داشت، یاد آن چهره و روحیه پرصلابت امام عزیزمان بود. آن بزرگوار هم خیلی به یاد اسرا بودند. حال پدری را که فرزندانش به این شکل از او دور شده باشند، راحت می‌شود فهمید. مسئله اسارت طولانی فرزندان این ملت به‌نوبه خود امتحان دیگری بود که ملت ما با موفقیت آن را به انجام رسانده و اسرای ما همانند ملت ایران از خود آزادمردی نشان دادند و سرانجام با موفقیت و سرافرازی به وطن بازگشتند. شما در دوران اسارت شرایط سختی را گذراندید، اما در عین حال با حفظ دین و اعتقادات و دل‌بستگی خود به اسلام، امام و انقلاب موجب افتخار و آبرومندی ملت خود در برابر دشمن شدید.»

یکی از این آزادگان عزیز چلداوی عضو هیئت‌علمی دانشگاه علم و صنعت و از اساتید شناخته‌شده این دانشگاه است که خاطرات خود در زندان مخفی صدام را در قالب کتاب در پانزده فصل به چاپ رسانده است. «با بسیج بزرگ شدم»، «اردوگاه تکریت 11»، «استخبارات بعث»، «فرار بزرگ»، «نسیم آزادی» و «مأموریت من» برخی از عناوین این اثر را تشکیل می‌دهند.

نویسنده در بخش پیشگفتار کتابش بیان کرده است: «می‌دانم دشمن هنوز هست، فقط دشمنی‌اش جور دیگر شده. می‌دانم جنگی به‌مراتب سخت‌تر و بزرگ‌تر از دوران دفاع مقدس پیش روی ماست. جنگی که در آن، رو در روی ما نیست، بلکه کنار ما، توی کوچه و بازار ما، داخل خانه ما و بالاخره توی دانشگاه ماست.»

برچسب ها :
خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: