کد خبر: 22028
تاریخ انتشار: جمعه, 06 آذر 1394 - 12:01

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

نیم درصد معوق سهم کتابخانه‌ها، مهمترین چالش برای توسعه

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان اردبیل در دیدار با استاندار اردبیل، لوح سپاس دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور را به وی اهدا نمود.
نیم درصد معوق سهم کتابخانه‌ها، مهمترین چالش برای توسعه

 

به گزارش لیزنا ، علیرضا مختارپور در لوح سپاس خود، با اشاره به اهتمام استاندار اردبیل در ترویج فرهنگ کتابخوانی، از حمایت های دکتر مجید خدابخش در حوزه کتابخوانی تقدیر کرده است.

 

استاندار اردبیل نیز در این دیدار، با تأکید بر اهمیت ترویج فرهنگ مطالعه، کتابخوانی را عاملی مهم در توسعه فرهنگی دانسته و خواستار پرداخت نیم درصد معوقه سهم کتابخانه های عمومی توسط شهرداری ها شد.

 

مجید خدابخش، حمایت از نویسندگان بومی استان را تکلیفی مهم بیان کرده و در خصوص پرداخت اعتبار لازم جه خرید کتاب تألیفی نویسندگان بومی توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قول مساعد داد.

 

رئیس انجمن کتابخانه های عمومی اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود، فعالیتهایی همچون برگزاری تورهای کتابخانه گردی برای کودکان و دانش آموزان و نذر کتاب را در خور تحسین دانسته و گفت: برای توسعه بیشتر فرهنگی، باید بر روی فعالیتهای نرم افزاری بیشتر توجه شود.

 

در این دیدار، مدیرکل کتابخانه های عمومی اردبیل با تقدیر از حمایت های استاندار اردبیل،  نیم درصد معوق سهم کتابخانه های عمومی را یکی از چالش های مهم این اداره کل در راستای توسعه فعالیتهای فرهنگی و کتابخانه ای بیان کرده و گفت: متأسفانه شهرداری های استان در هشت ماهه سالجاری، توجه جدی به اجرای این قانون نداشته اند.

 

رباب عزیزخانی، تکمیل پروژه های عمرانی و طرح های نیمه تمام کتابخانه ای را نیازمند اختصاص اعتبار کافی توسط فرمانداری ها دانسته و افزود: عدم اختصاص اعتبار لازم، موجب استهلاک سالانه این طرح ها و افزایش هزینه های تکمیلی میشود.

برچسب ها :
خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: