کد خبر: 28648
تاریخ انتشار: یکشنبه, 31 ارديبهشت 1396 - 11:48

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

برنامه های فرهنگی کتابخانه های استان قزوین

منبع : لیزنا
کتابخانه عمومی شهرستان های آّبگرم، آبیک، تاکستان و قزوین برنامه های کتابخوانی اجرا کردند.
برنامه های فرهنگی کتابخانه های استان قزوین

به گزارش لیزنا، بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان قزوین، در نشست معرفی و به اشتراک گذاری کتاب های خوانده شده در کتابخانه عمومی بقیه الله آبگرم، هشت کتاب معرفی شد. کتابخانه عمومی شهر آبگرم توسط بهروز قجر و افروز جعفربیگلو اداره می شود.

در این نشست کتاب های نوک کوه برف دارد اثر جکی گف، قصه های خیلی قشنگ اثرمحمود پوروهاب، آسمان پرستاره اثرپاتریک مور، شیرین چون عسل اثر ناصرنادری، چوپان دروغگو اثرسیدمحمود مهاجرانی، فرشته های کوچک اثرشیما شهریاری، خانه من کجاست اثرپیمان اردشیری، شعرهای شیرین برای بچه ها اثرجعفرابراهیمی معرفی شدند.

مسئول کتابخانه عمومی عارف قزوینی از استقبال گسترده مخاطبان از برنامه ها و فعالیت های فرهنگی این کتابخانه خبر داد.

ناهید حبیبی اظهار داشت: طی یک ماهه اردیبهشت اقدامات متعددی در این کتابخانه انجام شد که موجب افزایش رضایتمندی مخاطبان گردید.

وی ادامه داد: برگزاری نشست کتاب خوان کتابخانه ای با معرفی 6 کتاب راز طول عمردیوان پروین اعتصامی،  شاهنامه آخرش خوش است، راهکارهایی برای معلمان خوب و موفق، چگونه شاد و خندان باشیم،  با گذشت روزگاران، حکمت ها و اندرزها: مجموعه داستانهای استاد مطهری،  مهمترین این برنامه ها بود که در راستای اهداف نهاد کتابخانه های عمومی کشور برگزار شد.

وی ادامه داد: جمع خوانی و معرفی کتب رضوی که در راستای علاقه مند کردن کودکان برای شرکت در مسابقه رضوی جمع با همکاری مدرسه رشادت برگزار شد و همچنین با همکاری گروه مطالعاتی عارف معرفی و جمع خوانی دیگر کتاب های مسابقه رضوی، از دیگر اقدامات انجام شده در این کتابخانه بودند.

حبیبی افزود: همچنین برگزاری نمایشگاهی از کتب مسابقه رضوی، کلاس قصه گویی، جمع خوانی کتاب و مسابقات فرهنگی در کتابخانه عارف، موجب جذب بهتر مخاطب کودک و نوجوان شده است.

 سرپرست اداره کتابخانه های عمومی شهرستان آبیک برنامه ها و فعالیت های کتابخانه های این شهرستان را طی اردیبهشت ماه اعلام کرد.

انصاری اظهار داشت: طی اردیبهشت ماه برنامه ها و فعالیت های مختلفی در کتابخانه های این شهرستان اجرا شده که برگزاری نشست کتاب خوان در کتابخانه امام رضا(ع)، نشست کتاب خوان مدرسه ای توسط کتابخانه امام محمدباقر(ع) و جمع خوانی کتاب ماه غریب من از جمله مهمترین این برنامه ها هستند.

وی ادامه داد: همچنین برگزاری نمایشگاه کتاب، مسابقه نقاشی و قصه گویی و بازی های کودکانه،  زیباسازی بخش کودک و نشست معرفی کتاب از دیگر اقدامات انجام شده در کتابخانه های آبیک بودند.

شهرستان آبیک در حال حاضر دارای دو کتابخانه عمومی نهادی و سه کتابخانه مشارکتی است .

مسوول کتابخانه عمومی شهید رجایی قزوین گفت: به مناسبت برگزاری هفتمین جشنواره کتابخوانی رضوی و در راستای ترویج فرهنگ رضوی، کتاب امام رضا (ع) و زندگی تالیف مهدی غلامعلی در این کتابخانه جمع خوانی شد.

جمع خوانی این کتاب که از منابع جشنواره رضوی است می باشد، با حضور اعضاء نوجوان کتابخانه در فضایی صمیمی  انجام شد که با استقبال خوب حضار مواجه شد.

وی افزود: از آنجا که بهترین الگو برای زندگی اسلامی، پیامبر خدا(ص) و پس از ایشان امامان هستند، در این اثر نیز ضمن معرفی و تبین سبک زندگی رضوی و همچنین همراهی و سیری در سیره زندگی هشتمین حجت خدا، نسبت به شیوه زندگانی خاندان پیامبر(ص) و اهل ایمان معرفت‌افزایی شد.

کتابخانه عمومی شهید رجایی قزوین توسط معصومه کریمی، ندا امیرلو و فرهاد آقاجانلو اداره می شود.

طی نشست کتاب خوان کتابخانه عمومی شهید فهمیده تاکستان سه کتاب معرفی و در رابطه با آن ها بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

 در این نشست کتاب های  بابا گوریو، اثر اونوره بالزاک، ترجمه : م . ا . به آذین؛ کتاب لالو، اثر یوسف قوجق  و ماه به روایت آه، اثر ابوالفضل زرویی نصر آباد معرفی و نقد و بررسی شد.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: