کد خبر: 36424
تاریخ انتشار: چهارشنبه, 24 مرداد 1397 - 10:20

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

کوشش برای شناساندن کتابخانه و موزه ملی ملک به افکار عمومی جامعه

منبع : لیزنا
نمایندگان و مدیران گروهی از رسانه‌های کشور در بازدید از کتابخانه و موزه ملی ملک، بر کوشش برای شناساندن بزرگ‌ترین موقوفه فرهنگی ایران در جامعه به ویژه بخش‌های همگانی و افکار عمومی تاکید کردند.
کوشش برای شناساندن کتابخانه و موزه ملی ملک به افکار عمومی جامعه

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک، موقوفه آستان قدس رضوی، مدیران، سردبیران و دبیران روزنامه‌ها، خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری کشور همچون رجانیوز، تهران تایمز، رسالت، سایت دانا و خبرگزاری فارس در این دیدار، در جلسه با غلامرضا خواجه‌سروی، مدیرعامل موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک، پس از آشنایی با این گنجینه بزرگ که ویژگی‌هایی همچون «نخستین موزه وقفی- خصوصی ایران» و «یکی از شش کتابخانه بزرگ کشور در گستره نسخه‌های خطی» را در خود دارد، یادآور شدند بیش‌ترین کوشش‌ها را در شناخت و بازشناسی کتابخانه و موزه ملی ملک در افکار عمومی و بخش‌های همگانی جامعه به کار خواهند بست.

مدیرعامل کتابخانه و موزه ملی ملک در جلسه با این مدیران و سردبیران رسانه‌ای، با اشاره به جایگاه این گنجینه در سپهر فرهنگی کشور به ویژه به نمایندگی از آستان قدس رضوی در تهران یادآور شد: «کوشش فرهنگی حاج حسین آقا ملک در بنیان‌گذاری این گنجینه بزرگ و وقف آن بر آستان قدس رضوی و تقدیم داشتن به ملت ایران، ظرفیتی بزرگ در گستره فرهنگ و هنر اسلامی- ایرانی پدید آورده است که اکنون آستان قدس رضوی به درستی در پیشرفت و گسترش این موقوفه اهتمام می‌ورزد

غلامرضا خواجه‌سروی با اشاره به جایگاه رسانه‌ها در بازتاباندن چنین جلوه‌های درخشان فرهنگ و تمدن اسلام و ایران به جامعه، تاکید کرد: «شناساندن حاج حسین آقا ملک در جایگاه یکی از بزرگ‌ترین واقفان ایران و گنجینه او، همچنین نمایاندن نگرش آستان قدس رضوی و متولیان کتابخانه و موزه ملی ملک به پیشرفت و گسترش این موقوفه، در کنار توانمندی‌های فرهنگی، علمی و تاریخی آثار و کتاب‌های کتابخانه و موزه ملی ملک، می‌تواند پیوندی شایسته میان این موقوفه خاص با بخش‌های گوناگون جامعه پدید آورد و خدماتی گوناگون به مردم عرضه دارد

کتابخانه و موزه ملی ملک، یادگار فرهنگی حاج حسین آقا ملک به شمار می‌آید که در سال 1316 خورشیدی بر آستان قدس رضوی وقف کرده است. این گنجینه اکنون در محوطه تاریخی باغ ملی تهران به نشانی میدان امام خمینی (ره)، سردر باغ ملی، خیابان ملل متحد (میدان مشق) جای دارد.

 

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: