کد خبر: 38347
تاریخ انتشار: چهارشنبه, 26 دی 1397 - 10:43

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

پنجمین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان بروجن در جهارمحال و بختیاری برگزار شد

منبع : روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی چهارمحال و بختیاری
 پنجمین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان بروجن با محوریت توسعه کتابخانه های عمومی در مناطق روستایی برگزار شد.
پنجمین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان بروجن در جهارمحال و بختیاری برگزار شد

به گزارش لیزنا، پنجمین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان بروجن با حضور مسعود ملکی، فرماندار شهرستان؛ محمدرضا خلیلیان، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار؛ جواد حیدری، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان؛ حجت الاسلام والمسلمین لطف الله ملکپور، امام جمعه شهرنقنه و سایر اعضای انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان روز پنجشنبه ۲۰ دی ماه در سالن غدیر فرمانداری شهرستان برگزار شد.

در این جلسه امام جمعه شهرنقنه با اشاره به اهمیت کتابخوانی، اظهار داشت: تجربه نشان داده است انس با کتاب و مطالعه مستمر می تواند گره گشای بسیاری از مشکلات جامعه باشد. بنابراین سعی کتابداران و متصدیان امر باید بر تقویت فرهنگ ارزشی کتابخوانی و سوق دادن افراد از فضای مجازی به سمت مراکز فرهنگی به ویژه کتابخانه ها متمرکز باشد.

سپس مسعود ملکی، فرماندار شهرستان بروجن ضمن تأکید بر لزوم ایجاد کتابخانه در روستاهای فاقد کتابخانه، خواستار اهتمام بیشتر بخشداران بخش های بلداجی و گندمان جهت فراهم کردن زمینه مناسب برای ایجاد کتابخانه در روستاهای واجد شرایط شد.

ملکی در بخش دیگری از سخنان خود رفع نواقص ساختمان پیشنهادی جهت ایجاد کتابخانه در روستای آورگان و پرداخت سهم نیم درصد کتابخانه ها را خواستار شد.

در ادامه رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان بروجن، سند توسعه کتابخانه های شهرستان برای حضار تشریح کرد. سپس حاضرین در جلسه به ارائه نظرات و پیشنهادات خود در خصوص چگونگی همکاری با کتابخانه های عمومی پرداختند و در نهایت بندهایی جهت اجرا به تصویب رسید.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: