منطقه زیرکوه خراسان جنوبی بار دیگر تحت پوشش کتابخانه سیار روستایی

به گزارش لیزنا، بر اساس اعلام اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مدیر کل کانون پرورش فکری استان خراسان جنوبی در مراسم گشایش مجدد این کتابخانه که جمعی از مسوولان محلی نیز حضور داشتند گفت: شاخص‌ترین هدف کانون کشف و پرورش استعدادهای ذوقی و فکری کودکان و نوجوانان است و ما باید آن استعدادها را شناسایی و به شکوفایی برسانیم.

طاهره حمیدی با بیان این‌که بچه‌ها آینده‌سازان فردا هستند، گفت: کانون و آموزش و پرورش هر دو اهداف مشترکی دارند و تشویق به مطالعه و ماندگاری لذت مطالعه نیز از جمله این اهداف به شمار می‌رود.

وی با بیان این‌که در مراکز سیار خدمات رسانی کانون بیشتر تمرکز ما به روستاهای کم برخوردار و محروم است افزود:  یک کتاب‌خانه سیار روستایی ظرفیت ارایه خدمات به کودکان و نوجوانان 6 تا 16 سال را در 20 روستا دارد.

حمیدی تصریح کرد: ما دنبال این هستیم که حوزه تفکر بچه‌ها را تقویت کنیم، آن‌گونه از کنار هر چیزی ساده نگذرند و بعد از آن هر کدامشان حداقل یک مهارت را فرا بگیرند.

مدیر کل کانون استان یادآور شد:  در حال حاضر تعداد 3  کتاب‌خانه سیار روستایی در سطح استان فعال است که با افتتاح 8 کتاب‌خانه سیار دیگر شاهد فعالیت 11 کتابخانه سیار در سطح استان خواهیم بود.

همچنین امین مصطفوی‌نیا معاون فرماندار زیرکوه در این مراسم با تشکر از پی‌گیری‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در راه‌اندازی کتاب‌خانه سیار روستایی زیرکوه، خواستار توجه بیشتر و راه‌اندازی مرکز ثابت در شهرستان زیرکوه شد.

علیرضا مهدی‌پور مدیر آموزش و پرورش شهرستان زیرکوه نیز در این مراسم با اعلام آمادگی برای همکاری بیشتر آموزش و پرورش و کانون، خواستار توجه به فعالیت‌های دیگر، از جمله فعالیت‌های هنری در کنار کتاب‌خوانی برای دانش‌آموزان این منطقه شد.