نهاد کتابخانه ها ترویج کتابخوانی در مناطق محروم را پیگیری می‌کند

به گزارش لیزنا، معاونت توسعه کتابخانه‌ها و کتابخوانی نهاد در اطلاعیه‌ای با اشاره به تصمیم این نهاد در مساعدت به گروه‌های جهادی برای گسترش کتابخوانی در مناطق محروم آورده است: «نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در راستای کمک به دسترسی عادلانه و فراگیر همه اقشار جامعه به کتاب‌های مناسب و  اجرای عدالت فرهنگی در کشور، در شروع فصل تابستان و همگام با انجام فعالیت‌های فرهنگی و جهادی در نقاط کمتر برخوردار کشور، با اهدای کتاب و نشریه جهت توزیع در مناطق محروم کشور، گروههای جهادی را یاری و در این امر خیر مشارکت کند.»


در بخش دیگری از این اطلاعیه تصریح شده است: «مسئؤلان گروه‌های جهادی می‌توانند در مکاتبه با اداره کل منابع نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، تعداد کتاب مورد نیاز جهت توزیع، مناطق جغرافیایی هدف، مراکز هدف، رده سنی هدف و موضوعات مورد نیاز را اعلام کنند

معاونت توسعه کتابخانه‌ها و کتابخوانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در پایان از کلیه مسئولان گروه‌های جهادی دعوت به عمل آورده تا در صورت علاقه‌مندی جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 88978415 تماس گرفته و هماهنگی‌های مورد نیاز در این خصوص را انجام دهند.

گفتنی است هر ساله گروه‌هایی متشکل از دانش‌آموزان، دانشجویان، بسیجیان، طلاب و سایر اقشار دیگر جامعه در قالب جمعی موسوم به «گروه‌های جهادی» در حرکتی مستقل با سفر به مناطق محروم و کمتر برخوردار، فعالیت‌های فرهنگی، عمرانی، اجتماعی و... انجام می‌دهند