به گزارش لیزنا، طبق اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان اردبیل، مسئول کتابخانه عمومی کورائیم با اعلام این خبر افزود: مسعود اصغرزاده، از شهروندان کورائیمی ساکن تهران با واریز هزینه عضویت 400 نفر، زمینه بهرهمندی علاقمندان از خدمات کتابخانه عمومی را فراهم ساخت.
خسروکامران با دعوت از دیگر نیکوکاران کورائیمی، تصریح کرد: خیرین علاقمند به مشارکت میتوانند با کمک در زمینههایی همچون اهدای زمین، ساخت، تکمیل و تجیهز کتابخانه عمومی، خرید و اهدای کتب مورد نیاز و واریز هزینه عضویت افراد کم بضاعت، زمینه ترویج هرچه بیشتر فرهنگ کتابخوانی و مطالعه را مهیا سازند.
وی، ترویج کتابخوانی را زمینهساز توسعه فرهنگی منطقه و ارتقای آگاهی های عمومی برشمرد و افزود: این مشارکت هم اجر معنوی و سعادت اخروی را برای نیکوکاران در پی دارد و هم کمک به ساختن آیندهای بهتر برای فرزندان این آب و خاک است.