دیدار رئیس دانشکده خبر شیراز با معاون اداره کل کتابخانه‌های عمومی فارس

به گزارش لیزنا، بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان فارس، در این نشست رئیس دانشکده خبر شیراز در این دیدار در خصوص ضرورت توسعه کتابخانه این دانشکده عنوان کرد: دانشکده خبر شیراز با دارابودن حدود 1200 دانشجو، با هدف خدمت‌رسانی هر چه بیشتر به دانشجویان و ایجاد محیطی مناسب برای پژوهش‌ با تأکید بر حوزه رسانه،‌ در حال پیگیری برای توسعه و غنی‌سازی کتابخانه این دانشکده است.

محمود شاکر به امکان همکاری با اداره کل کتابخانه‌های عمومی در زمینه ایجاد کتابخانه مشارکتی اشاره کرد و افزود: کتابخانه دانشکده مي‌تواند در چارچوب کتابخانه مشارکتی و تحت حمایت اداره کل کتابخانه‌های عمومی فارس فعالیت کند.

شاکر همچنین به زمینه‌های همکاری مشترک این دو نهاد فرهنگی اشاره کرد و گفت: بحث مطالعه و کتاب‌خوانی یکی از اهداف اصلی رسانه‌هاست و این دو نهاد می‌توانند در آینده در خصوص برنامه‌های فرهنگی ترویج مطالعه و کتابخوانی در رسانه‌ها همکاری‌های بسیاری داشته باشند.

معاون اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان فارس نیز در این دیدار با بیان اینکه همکاری‌های مقتضی در زمینه توسعه و غنی‌سازی کتابخانه دانشکده خبر شیراز انجام خواهد گرفت، عنوان کرد: در صورت ایجاد کتابخانه مشارکتی، اداره کل کتابخانه‌های عمومی در زمینه ارسال کتاب و نشریات، آموزش کتابداران، ارائه نرم‌افزار‌ کتابداری و دیگر همکاری‌های لازم با دانشکده خبر اقدام خواهد کرد.

محمدرضا ابراهیمی ضمن ارائه پیشنهاد انعقاد تفاهم‌نامه‌ همکاری بین دو سازمان گفت: با توجه به اهداف فرهنگی اداره کل کتابخانه‌های عمومی و دانشکده خبر شیراز، می‌توان با انعقاد تفاهم‌نامه‌‌ای، در زمینه اجرای برنامه‌های مشترک همچون «نشست کتابخوان» به‌ویژه در زمینه خبر و رسانه، اطلاع‌رسانیِ برنامه‌های فرهنگی، تبیین هر چه بیشتر خدمات کتابخانه‌های عمومی برای دانشجویان، پژوهش، مسابقات‌ کتاب‌خوانی و غیره اقدام کرد.