برپایی مسابقه ملی کتابخوانی داستان نیکوکاری با همکاری «حسنات»

به گزارش لیزنا، بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان اصفهان، سرپرست این اداره از برگزاری مسابقه سراسری کتابخوانی داستان نیکوکاری از کتاب «داستان راستان» استاد شهید مرتضی مطهری با همکاری دبیرخانه جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات خبر داد.

امیر هلاکویی با اشاره به مشارکت و همکاری شکل گرفته مابین اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان و دبیرخانه جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات اصفهان اظهار داشت: هدف از برگزاری این مسابقه، کتابخوانی ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری از طریق مطالعه و کتابخوانی است.

وی با بیان اینکه مسابقه در سطح ملی برگزار می‌شود، افزود: علاقمندان برای شرکت در مسابقه می‌توانند با مراجعه به سایت جش نواره حسنات و اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان  نسبت به شرکت در مسابقه اقدام کنند.

هلاکویی تصریح کرد: این مسابقه از یکم لغایت 30 بهمن ماه جاری از طریق آدرس‌های اینترنتی فوق و از طریق پیامک 100045014 برای مخاطبان و علاقمندان به شرکت در این مسابقه قابل دسترسی است.

سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان یادآور شد: به 20 نفر از برگزیدگان این مسابقه جوایز نفیس به همراه محصولات فرهنگی اهدا می‌شود.

هلاکویی مطرح کرد: شرکت در این مسابقه، هیچ‌گونه محدویت سنی ندارد و همه شرکت‌کنندگان می‌توانند ازطریق پیامک و یا به صورت اینترنتی و یا حتی به صورت ارائه پاسخ حضوری در این مسابقه شرکت کنند.

ششمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات اصفهان، به دبیری رسول صدرعاملی، 15 تا 18 اسفندماه و همزمان با هفته احسان و نیکوکاری برگزار خواهد شد و کانون نشر و ترویج فرهنگ اسلامی حسنات اصفهان با همکاری بنیاد سینمایی فارابی برپاکننده آن است.