برگزاری 10 برنامه فرهنگی در کتابخانه‌های عمومی شهرستان فومن گیلان

به گزارش لیزنا، بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی گیلان، رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان فومن ضمن اعلام این خبر با اشاره به اقدامات انجام شده در کتابخانه های عمومی این شهرستان گفت: کتابداران کتابخانه عمومی شهید دستغیب فومن در با برگزاری اولین نشست کتاب خوان مدرسه‌ای پنج عنوان کتاب را با حضور علاقمندان به کتاب به اشتراک گذاشتند. تقدس نژاد همچنین از برگزاری جلسه قصه‌گویی، نقاشی و نشست مطالعاتی به صورت هفتگی در این کتابخانه خبرداد.

معصومه تقدس‌نژاد همچنین به برگزاری اولین نشست کتاب‌خوان مدرسه ای با ارائه کتاب توسط پنج تن از دانش‌آموزان در مدرسه شهید بهشتی و به همت کتابخانه عمومی امام علی (ع) این دهستان اشاره کرد و گفت: علاوه بر این برنامه‌هایی مثل قصه‌گویی، نقاشی، انجمن شعر و ادب، جمع‌خوانی و تبلیغات طرح شب‌نشینی زمستانی  دراین کتابخانه برگزار شد.

به گفته رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان فومن، کتابخانه آیت‌الله شرفی ماسوله نیز با اجرای برنامه‌های فرهنگی نظیر دورخوانی، نشست کتاب‌خوان و نقاشی کودک و کاردستی فضای پویایی برای اعضای این کتابخانه رقم زد.

وی همچنین از برگزاری نشست کتاب‌خوان ماه ویژه دانش‌آموزان به همت کتابداران کتابخانه سردار جنگل زیده در مدرسه شهید رفاهتی خبرداد و گفت در این  چهار نفر از دانش‌آموزان کتاب‌های خوانده شده خود را با دیگران به اشتراک گذاشتند.