به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان ایلام، به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) نشست کتابخوان، با حضور دو زوج جوان در کتابخانه عمومی زید ابن حمزه(ع) زرانگوش شهرستان بدره برگزار شد.
راضیه بهرامی، مسئول کتابخانه زید بن حمزه (ع) گفت: هدف از برگزاری این نشست، علاوه بر گرامیداشت این ایام مبارک، آشنایی زوج های جوان با محیط کتابخانه و بهره مندی از خدمات این مرکز بوده است.
در این نشست چهار کتاب با موضوع ازدواج و زندگی زناشویی معرفی شد که در ادامه شرحی از آنها آمده است.
«ازدواج و خانواده» نویسنده: محمدرضاحسین زاده/ ارائه دهندگان: یحیی بیگی و زینب الماسی
«ازدواج و خانواده» یکی از کتاب های مجموعه پرسمان قرآنی است و در یک مقدمه، پیشگفتار و هفت فصل به همت مرکز فرهنگ و معارف قرآن تهیه شده است.
«راه زندگی: الفبای سعادت خانواده» نوشته جوادمحدثی/ ارائه دهندگان: فائزه بهرامی و شهریاربهرامی
این کتاب در ۱۸ فصل تنظیم شده است و هربخش به تشریح یکی ازآداب زندگی خانوادگی می پردازد.
«ارتباط با خانواده همسر» نوشته محسن ایمان/ ارائه دهنده: کبرا محمدی
این کتاب شامل چهار فصل است. فصل اول به ضرورت و فواید ارتباط، فصل دوم به آثار ارتباط با خانواده همسر، فصل سوم به عوامل قطع ارتباط زوج های جوان با خانواده همسر و فصل چهارم به پیامدهای قطع ارتباط زوج های جوان با خانواده همسر پرداخته است.
«جوانان و انتخاب همسر» نویسنده: علی اکبر مظاهری/ ارائه دهنده: سهیلا الماسی
در این کتاب مباحثی در خصوص «فضیلت ازدواج»، «زمان ازدواج»، «فایده تسریع و زیانهای تاخیر در ازدواج»، «مشکلات و موانع ازدواج»، «معیارهای انتخاب همسر» و «گزینش» مطرح شده است.