برگزاری نخستین دوره جایزه ملی خدمات کتابخانههای عمومی: خدمات برون کتابخانهای، فرصت خوبی بود برای مشاهده خدمات ارزندهای که کتابداران گرامی در جای جای میهن عزیزمان ایران با شوق و ذوق متعهدانه و متخصصانه ارائه میکنند.
مهدی رمضانی در مراسم اختتامیه همایش بین المللی طراحی و توسعه خدمات کتابخانههای عمومی گفت: قطعا برپایی چنین برنامهای با این گستره، نتیجه یک چرخه عظیم است. امیدوارم حاصل زحمات شما عزیزان به ظهور و بروز در کتابخانه های عمومی منجر شود و شاهد تاثیرات آن باشیم.
فاطمه صدر سرپرست معاونت پژوهش و منابع دیجیتال سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، از عرضه 5 جلد کتاب، از تازه ترین آثار منتشر شده سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران خبر داد.
مهرا، استاد مطالعات کتابداری و اطلاعات دانشگاه آلاباما آمریکا گفت: ما باید خدمات توسعه سواد در خصوص مهاجران جدید و تسهیل حوزه شهروندی را فراهم کنیم و در این راستا کتابخانههای عمومی در اجرای این مهم، گام بزرگی بر می دارند.
در سومین پنل از همایش بینالمللی طراحی و توسعه کتابخانههای عمومی مطرح شد؛
سید باقر میرعبداللهی گفت: برگزاری این همایش به جز آورده علمی و به جز اینکه به پژوهش به عنوان حلقه مفقوده این موقعیت های اجرایی و عملیاتی بها میدهد، حلقههای مفقوده و خلاءهای موجود در ارتباط با کتابخانه ها و جامعه پر میکند.
رییس ایفلا با تاکید بر اینکه کتابخانههای عمومی فضایی در راستای میراث فرهنگی به شمار می روند، اعلام کرد: مانیفست کتابخانههای عمومی را تدوین و به یونسکو ارسال کردیم بدین منظور در ایران به دنبال داوطلبانی هستیم که این مانیفست را ترجمه کنند تا در توسعه خدمات کتابخانههای عمومی در ایران مورد استفاده قرار گیرد.
ناریش آگرول رییس انجمن علوم و فناوری اطلاعات هند گفت: باید در دانش بتوانیم پیدا کردن شغل و شخصیسازی برند را انجام بدهیم که این اقدام اغلب بوسیله وبینارها و پادکست انجام میشود.
محمدهادی ایمانیه، استاندار و رییس انجمن کتابخانه های عمومی فارس، با اشاره به سابقه فرهنگی و تمدنی در کشور، عمومی کردن کتابخانههای موجود و توسعه کتابخانههای عمومی در سراسر کشور را به عنوان راهکاری موثر برای ارتقاء فرهنگ کتاب و کتابخوانی عنوان کرد و آمادگی خود را برای اجرای این پیشنهادات در استان فارس اعلام کرد.
محمدصادق خیاطیان، رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری گفت: اگر باور داریم کتابداری علم است و ابزاری برای توانمندسازی است و میتواند افراد را به کتاب خوانی مشتاق کند باید آن را جدی بگیریم. باید خودمان را توانمند کنیم و در معرض آموزش و ارتقاء قرار دهیم تا بتوانیم این کار جدید را به ثمر برسانیم.
در آستانه میلاد حضرت علی (ع)، مراحل ساخت اولین کتابخانه سبز ایران با حضور استاندار مازندران و مدیرکل کتابخانههای عمومی استان، به همت نجاتحسینی، خیر سبز اندیش و فرهنگ دوست مازندران در بوستان دامادی ساری آغاز شد.
دکتر احمد شعبانی گفت: از جنبه های مثبت جاری در انطباق با تغییرات فناوری بایستی به تشکیل سمینارها و وبینارها و کارگاههای آموزشی اشاره کرد. این گردهمایی ها به نحو طبیعی ناشی از تحولات تخصصی در رشته علم اطلاعات و دانش شناسی است و تاثیر عمیقی بر اندیشه و فکر جامعه مخاطب دارد.
مهدی رمضانی در مراسم اختتامیه همایش بین المللی طراحی و توسعه خدمات کتابخانههای عمومی گفت: قطعا برپایی چنین برنامهای با این گستره، نتیجه یک چرخه عظیم است. امیدوارم حاصل زحمات شما عزیزان به ظهور و بروز در کتابخانه های عمومی منجر شود و شاهد تاثیرات آن باشیم.