کد خبر: 2223
تاریخ انتشار: شنبه, 19 تیر 1389 - 15:28

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کارگاه

کارگاه آشنایی با مفاهیم،ساختار و نحوه ایجاد کتابخانه های دیجیتال (مقدماتی)

برگزار شد

 

 

 

به گزارش پایگاه خبری کتابداری و اطلاع رسانی ایران (لیزنا)، کارگاه "آشنایی با مفاهیم،ساختار و نحوه ایجاد کتابخانه های دیجیتال(مقدماتی)" روز پنجشنبه 24 تیر ماه 1389 برگزار می شود و دکتر مهدی علیپور حافظی، به تدریس خواهد پرداخت.

هدف از این کارگاه  آشنایی با مفاهیم، ساختار و عملکرد کتابخانه های دیجیتال، آشنایی با نحوه ایجاد کتابخانه­ های دیجیتال(محتوا نرم افزار و خدمات)، و آشنایی با انواع معماری کتابخانه های دیجیتال است.

لازم به ذکر است ظرفیت هریک از این دوره ها 20 نفر است و هزینه آن 1,000,000 ریال می باشد.

ثبت نام در این دوره آموزشی به صورت الکترونیکی انجام می شود علاقه مندان برای شرکت در هریک از دوره ها، مبلغ مورد نظر را به شماره حساب سیبا 2172219001005 بانک ملی شعبه دانشگاه تهران کد 87 بنام درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران واریز نموده و شماره فیش پرداختی و مشخصات بانک را در محل خواسته شده وارد نمایند و یا در صورت داشتن مجوز، شماره ی آن را در فرم ثبت نام وارد نمایند.


شرکت کنندگان در این دوره از تسهیلاتی چون تخفیف شهریه دوره‌های دیگر، بهره‌مندی از یک دوره آموزشی به صورت رایگان برای دارندگان پنج گواهینامه دوره آموزشی از پژوهشگاه، استفاده از مدارک تمام متن الکترونیکی (شامل 10 مقاله فارسی، 5 مقاله انگلیسی و 5 کتاب الکترونیکی)، امکان استفاده از کتابهای موجود کتابخانه در محل پژوهشگاه، 10 درصد تخفیف انتشارات، بازدید از کتابخانه و ارائه گواهینامه مورد تایید دفتر منابع انسانی و تحول اداری استانداری تهران برخوردار می‌شوند. اعضای انجمن کتابداری و اطلاع رسانی ایران نیز از 20 درصد تخفیف ویژه برخوردار خواهند شد.

 

محل برگزاری کارگاه مذکور، پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی واقع در خیابان انقلاب، تقاطع فلسطین، شماره 1090 است.

برچسب ها :
خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: