کد خبر: 26410
تاریخ انتشار: سه شنبه, 30 آذر 1395 - 12:26

داخلی

»

اخبار کتاب

مدیر کتابخانه‌های کانون مساجد کشور

جشنواره روستا‌های دوستدار کتاب در جلب مشارکت مردمی موفق بوده است

عضو شورای سیاست‌گذاری جشنواره‌ روستا‌های دوستدار کتاب گفت: برگزاری این جشنواره به افزایش مشارکت نهادهای غیر دولتی در ترویج کتاب‌خوانی کمک بزرگی کرده است.
جشنواره روستا‌های دوستدار کتاب در جلب مشارکت مردمی موفق بوده است

به گزارش لیزنا، طبق اعلام ستاد اطلاع‌رسانی رویداد‌های ترویج کتاب‌خوانی، سیدابوالفضل هاشمی، مدیرکل امور کتابخانه‌های کانون مساجد کشور گفت: جشنواره‌ روستا‌های دوستدار کتاب در دو دوره‌ گذشته خوب برگزار شد و گام‌های نخست این رویداد میزان اشتیاق و علاقه‌ مردم و نهاد‌های غیر دولتی در ترویج کتاب‌خوانی را به ما نشان داد و بر این اساس در سومین دوره‌ این جشنواره با ارزیابی فعالیت‌های دو دوره‌ قبل و رفع نواقصی که بوده است، سعی داریم گامی بلند‌تر در ترویج‌ کتاب‌خوانی و افزایش سرانه‌ مطالع برداریم.

 وی تصریح کرد: در دومین دوره‌ جشنواره‌ روستاهای دوستدار کتاب، بیش از هزار روستا در این رویداد شرکت کردند و طرح‌های خلاقانه‌ای هم به دبیرخانه‌ جشنواره رسید. این پویش بسیاری از روستا‌ها را به جنب و جوش واداشت و  الان کتاب و کتاب‌خوانی یکی از مطالبه‌های مهم روستایی‌ها از مدیران فرهنگی است.

 او متذکر شد: فضای روستا با شهر تفاوت‌های زیادی دارد و در بسیاری از شهر‌ها دسترسی به مکان‌های فرهنگی مانند سینما و  کتاب‌فروشی و سالن و  تئاتر، این دست مسائل هست اما در روستاها از این امکانات فرهنگی خبری نیست؛ به همین دلیل عطش زیادی برای دست‌رسی به این امکان‌های فرهنگی دارند و کتاب‌ و کتاب‌خانه‌ عمومی می‌تواند بخش مهمی از نیاز‌های فرهنگی آن‌ها را پاسخ دهد. بر این اساس جلب مشارکت عمومی در روستا‌ها از طریق جشنواره روستا‌های دوستدار کتاب بسیار موثر و مهم است و هم به رشد آگاهی عمومی و هم رفع تبعیض فرهنگی کمک می‌کند.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: