کد خبر: 32204
تاریخ انتشار: دوشنبه, 27 آذر 1396 - 11:48

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

مشکلات کتابخانه‌های عمومی مناطق محروم آذربایجان شرقی حل می شود

منبع : لیزنا
با تصویب اعضای انجمن کتابخانه‌های عمومی استان آذربایجان شرقی،بخشی از سهم نیم درصد کتابخانه‌های عمومی از درآمدهای شهرداری تبریز به حل مشکلات کتابخانه‌های عمومی مناطق محروم استان تخصیص یافت.
 مشکلات کتابخانه‌های عمومی مناطق محروم آذربایجان شرقی حل می شود

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان شرقی، جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی این استان، با حضور مجید خدابخش، استاندار جدید آذربایجان شرقی ۲۱ آذرماه ۱۳۹۶ در سالن جلسات استانداری برگزار شد

 خدابخش با اشاره به گزارش ارائه‌شده از وضعیت کتابخانه‌های عمومی استان، گفت: هدف اصلی ما ترویج کتاب‌خوانی است؛ بنابراین در کنار توسعه و تجهیز کتابخانه‌ها، باید کاری کنیم که مردم کتاب بخوانند. مهم اینست که دسترسی مردم به کتاب آسان‌تر شود.

 وی در ادامه بر لزوم استفاده از تجارب کشورهای موفق در حوزه کتاب و کتابخوانی تأکید کرد.

 شهرام خدایی علمداری، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان شرقی نیز در این نشست به ارائه گزارشی از وضعیت و فعالیت کتابخانه‌های عمومی در استان پرداخت و گفت: در حال حاضر ۱۴۲ کتابخانه عمومی در استان فعالیت می‌کند که ۱۱۰ باب از آن‌ها زیر نظر نهاد کتابخانه‌های عمومی است. وسعت کتابخانه‌های عمومی استان ۸۰ هزار مترمربع بوده و با توجه به منابع موجود برای دست‌یابی به هدف هر شهروند یک کتاب، نیازمند تجهیز، نوسازی و توسعه فضای فیزیکی کتابخانه‌ها هستیم.

 در این نشست تخصیص ۳۰ درصد از سهم نیم درصد کتابخانه‌های عمومی از درآمدهای شهرداری تبریز برای حل مشکلات کتابخانه‌های عمومی مناطق محروم استان تصویب شد. همچنین دستور واگذاری ساختمان کتابخانه عمومی شهر هریس به اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان از سوی استاندار آذربایجان شرقی صادر شد.

 

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: