آزمایشگاه اطلاع رسانی آمادگی شرکت در کنفرانس ایفلا را دارد

 

دکتر نادر نقشینه، عضو هیات علمی و رئیس آزمایشگاه هاي اطلاع رسانی دانشگاه تهران، در گفتگو با لیزنا با اعلام این خبر افزود: "اخذ ویزا برای ورود به سن خوان بر اساس استعلام، شامل دارندگان اثر می شود. با وجود این، براساس سیاست آزمایشگاه از چهار سال گذشته به این سو، اجلاس ایفلا  را دیگر اجلاسی مناسب برای فعالیت شبکه سازی اجتماعی  خود نمی داند و معمولا در صورت حضور سایر هموطنان، و در صورت موافقت گروه حامی، مقالات پوستر توسط این افراد ارائه می شود چرا که پوستر از قبل توسط پیک ارسال می گردد."

نقشینه اظهار داشت: "تا استعلام نظر گروه حامی آزمایشگاه و دانشگاه تهران در طی 15 روز آینده، فعلا هزینه ثبت نام پرداخت شده است و رزرواسیون بلیط در روزهای 13 و 21 آگوست (22 و 30 مرداد) به مقصدهای استانبول، نیویورک و سن خوان صورت گرفته است."

دکتر نقشینه تاکید کرد: "با توجه به جدول کنفرانسهایی که باید در آنها چه بصورت دور حضوری یا مستقیم، شرکت داشته باشیم، اجلاس ایفلا حداقل در الویت من قرار ندارد و ترجیح می دهم که با هزینه کمتری در این اجلاس شرکت کنم یا یک دانشجو بجای یکی از مسئولان  يا اعضاي هيأت علمي شرکت داشته باشد."

عضو هیأت علمی دانشگاه تهران خاطر نشان شد: "این موارد نظر شخصی وی بوده است و به منزله موضع رسمی دانشگاه تهران یا گروه حامی آزمایشگاه هاي اطلاع رسانی نیست."

گفتنی است پوستر دکتر نادر نقشینه با عنوان « Information Ecology as Tool for repurposing of Information-Intensive Social Networks» در کنفرانس ایفلا 2011 پذیرفته شده است.

هفتاد و هفتمین کنفرانس جهانی کتابداری و اطلاع رسانی ایفلا (فدراسيون بين‌المللي انجمن‌ها و مؤسسات كتابداري) در سال 2011 از 13-18 آگوست (22-27 مرداد 1390) با موضوع «کتابخانه ها فراتر از کتابخانه: یکپارچگی ، نوآوری و اطلاعات برای همه »، در «سن خوان» پایتخت جمهوری «پورتوریکو» برگزار می شود.