به گزارش لیزنا به نقل از فارس، شركت امنيتي Zscaler كه در حال نگارش گزارشي در اين زمينه است و قرار است آن را در كنفرانس امنيتي بلاك هت در هفته آينده در آمريكا ارائه دهد، مي گويد به اطلاعاتي دست يافته كه نشان مي دهد مهاجمان در صورت اتصال اين دستگاه ها به وب مي توانند از آنها براي سرقت اطلاعات استفاده كنند.
امروزه با اتصال بسياري از وسايل جانبي رايانه ها اعم از اسكنرها، فتوكپي ها و حتي تلفن ها به وب و گسترش استفاده از فناوري كلود خطرات امنيتي مربوط به استفاده از آنها هم گسترش يافته و هكرها و ويروس نويسان هم منفذي جديد براي سواستفاده و وارد كردن حملات مختلف يافته اند.
مايكل ساتون معاون شركت Zscaler بر اين باور است كه موارد گسترده اي از سرقت اطلاعات حساس با سوءاستفاده از همين دستگاه ها اتفاق افتاده كه هنوز اطلاعات چنداني در مورد آن در دسترس نيست و بايد در اين زمينه كاملا هشيار بود.
متاسفانه اسكنرها و دستگاه هاي فتوكپي عموما فاقد امكانات امنيـتي هستند و سرقت اطلاعات از آنها دشوار نيست.