به گزارش لیزنا به نقل از خبرگزاری فارس: یکی از کمیته های سنای امریکا تایید کرده که قصد دارد تحقیقات مقدماتی را در مورد شکایت موزیلا و گوگل از مایکروسافت به عمل آورد.
به گزارش فارس به نقل از ای ویک، این دو شرکت مایکروسافت را به انحصارطلبی تجاری متهم کرده و مدعی شده اند که برنامه ای برای پشتیبانی از مرورگرهای مختلف در نسخه سازگار با تراشه های ARM ویندوز 8 وجود ندارد. مایکروسافت همچنین قصد ندارد در Windows RT هم از مرورگرهای گوگل و موزیلا پشتیبانی کند.
این دو شرکت می گویند تصمیم مایکروسافت بر خلاف تعهدات قبلی آن در مورد مختار گذاشتن کاربران برای استفاده از مرورگرهای مورد علاقه شان است. مایکروسافت پیش از این دو بار از سوی اتحادیه اروپا و مقامات آمریکایی به علت انحصارطلبی تجاری وارائه امکان انحصاری استفاده از مرورگر IE محکوم و جریمه شده است.
سخنگوی کمیته قضایی سنای آمریکا می گوید تحقیقات در این زمینه به زودی آغاز می شود، هر چند فعلا برنامه ای برای احضار نمایندگان این سه شرکت و استماع نظرات و دفاعیات آنها وجود ندارد.
مرورگر IE مایکروسافت هم اکنون کمی بیش از 50 درصد بازار مرورگرهای اینترنتی را در اختیار دارد و فایرفاکس و کروم در رتبه های دوم و سوم هستند.
کد خبر: 8661
تاریخ: 1391/02/26 - 12:25