منتخب مدال ملویل دیویی 2011 معرفی شد

به گزارش لیزنا، این جایزه در همایش سالانه انجمن کتابداری امریکا، در 28ژوئن سال 2011 (7 تیر 1390) در شهر نیواورلئان به دینا مارکوم اعطا خواهد شد. همایش سالانه انجمن کتابداری امریکا، 23 تا 28 ژوئن 2011 (2-7 تیر 1390) برگزار می شود.

وینستون تب، رئیس کتابخانه های دانشگاه جان هاپکینز و رئیس هیأت داوران جایزه سال 2011 ملویل دیوئی، در نامه اعلام برنده جایزه تصریح کرده است: "مارکوم به سبب مدیریت متفاوت در حوزه فهرستنویسی و رده بندی، نوآوری در کارگروه کنترل کتابشناختی آینده، مدیریت خلاقانه به عنوان رئیس انجمن منابع اطلاعاتی، متحدسازی کتابداران، پژوهشگران و ناشران در تمرکز و غلبه بر چالش های انتشارات در عصر دیجیتال، و دیدگاه او نسبت به اهمیت کتابخانه ها به عنوان بخش بین المللی و مهم در وب سایت سازمانهای مرتبط با حوزه میراث فرهنگی، شایسته دریافت این جایزه شناخته شده است."

همچنین مارکوم توانسته است، دو میلیون دلار گرانت را از بنیاد آلفرد پی اسلون به منظور دیجیتال سازی کتابهایی از مجموعه عمومی کتابخانه کنگره دریافت کند. طی این پروژه دیجیتال سازی، حدود 75 هزار کتاب به فرمت دیجیتال تبدیل شده و در اختیار عموم قرار گرفته است.

مارکوم دارنده مدرک کارشناسی در رشته زبان انگلیسی از دانشگاه ایلینوی، کارشناسی ارشد در رشته کتابداری از دانشگاه کنتاکی و دکترا در رشته مطالعات امریکا از دانشگاه مریلند است.

گفتنی است اسپانسر جایزه ملویل كتابخانه كامپيوتري پيوسته (oclc)  می باشد. این جایزه هر ساله به یک مدیر خلاق تعلق می گیرد که مانند ملویل دیویی علاقه مند به حوزه های مدیریت کتابخانه، آموزش کتابخانه، فهرستنویسی و رده بندی باشد.