ادبیات تطبیقی در کشورهای اسپانیایی‌زبان بررسی می شود

به گزارش لیزنا، روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی اعلام کرد: این نشست که با سخنرانی دکتر علی فیض‌الهی و دکتر مریم حق‌روستا، از اعضای هیأت علمی دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی دانشگاه تهران، همراه است؛ از ساعت 15 الی 17 روز پنج‌شنبه 24 فروردین ماه در تالار استاد امیرخانی خانه هنرمندان ایران برگزار می­شود.

سلسله نشست­های ادبیات تطبیقی با ریاست دکتر بهمن نامورمطلق، دکتر تهمورث ساجدی و دکتر اسماعیل آذر از تاریخ 25 دی ماه 90 آغاز شد و هدف از این نشست‌ها شناخت و بررسی وضعیت کنونی ادبیات تطبیقی در ایران و جهان و چشم‌اندازهای آن است.

 تاکنون در 2 نشست گذشته، جایگاه ادبیات تطبیقی در ادبیات روسیه با سخنرانی دکتر جان­اله کریمی، دکتر تهمورث ساجدی و آندرانیک سیمونی و در کشورهای عرب زبان توسط دکتر خلیل پروینی و دکتر هادی نظری‌منظم مورد نقد و بررسی قرار گرفته است.

 گفتنی است مجموعه نشست­های یادشده در واقع پیش‌همایشی از همایش اصلی ادبیات تطبیقی با عنوان «ادبیات تطبیقی در دهۀ کنونی و چشم‌اندازهای ایران» است که بهار امسال توسط مرکز نشر دانشگاهی و با همکاری خانه هنرمندان ایران برگزار می­شود.