انجمن مطالعات جامعه اطلاعاتی انتشار نشريات خود را به ISC و مرکز منطقه‌ای واگذار کرد

ناصری، رئيس اداره روابط عمومی و همکاری های علمی  بين المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پايگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) با اعلام اين خبر به لیزنا، افزود:  در پی چاپ و نشر مجلات علمی پژوهشی و علمی ترويجی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی و انجمن های علمی کشور توسط ISC و مرکز منطقه ای، اکنون انجمن ايرانی مطالعه جامعه اطلاعاتی  نخستين شماره از نشريه خود را با عنوان " جامعه اطلاعاتی" جهت چاپ و انتشار به ISC و مرکز منطقه ای سپرد.

وی گفت: شورای علمی نشريه جامعه اطلاعاتی را شخصيت های علمی و متخصصان علم ارتباطات و اطلاعات از دانشگاه ها و موسسات پژوهشی مختلف ايران تشکيل می دهند و اولين شماره نشريه جامعه اطلاعاتی مربوط به پاييز و زمستان 1390 است که اين نشريه به صورت دو فصلنامه منتشر خواهد شد.

ناصری ادامه داد: هدف فصلنامه جامعه اطلاعاتی، سامان بخشيدن به فعاليت های علمی و پژوهشی متخصصان علوم اطلاعات و ارتباطات، فناوری ها و دانش های پايه و کاربردی در راستای ارتقا برنامه های علمی و آموزشی کشور در عصر اطلاعات است.

رئيس اداره روابط عمومی و همکاری های علمی  بين المللی افزود: استقرار جريان دانايي محور و توليد دانش از طريق انسجام بخشيدن و هدايت مطالعات و تحقيقات علمی در زمينه جامعه علمی و ارتباط آن با ساير علوم از ديگر اهداف انتشار اين فصلنامه است.

در اولین شماره از فصلنامه علمی – پژوهشی جامعه اطلاعاتی مقالات زیر منتشر شده است:

  • سير تحول سياست های بين المللی اطلاعات و ارتباطات از «جريان اطلاعات» تا «اجلاس جهانی سران درباره جامعه اطلاعاتی» 1940 تا 2000
  • فضای سايبر و شبکه های اجتماعی؛ مفهوم و کارکردها
  • آموزش و يادگيری در عصر اطلاعات از ماشين آموزشی تا جامعه اطلاعاتی
  • ارزيابی شرايط ايجاد، توسعه و پيشبرد جامعه اطلاعاتی در ايران
  • روابط عمومی های سازمان های دولتی ايران و مسائل گذار به جامعه اطلاعاتی
  • تحول مفاهيم فضا- زمان در جامعه اطلاعاتی; ضرورت بازنگری در مفاهيم بنيادين جغرافيايي
  • نقش فناوری های اطلاعات و ارتباطات بر توسعه اقتصادی نوين در کشورهای شمال و جنوب

گفتنی است، سردبير نشريه، دکتر يونس شکرخواه است و نشانی نشريه جامعه اطلاعاتی برای ارسال مقالات دانشگاه صنعتی شريف -ساختمان مرکز محاسبات -اتاق 2- انجمن ايرانی جامعه اطلاعاتی می باشد.