چهارمین نشست اعضای تیم اصلی رتبه بندی دانشگاه های جهان اسلام اردیبهشت ماه 1389 در ریاض برگزار می شود

به گزارش لیزنا، دکتر جعفر مهراد، سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، با اعلام این خبر گفت: بحث رتبه بندی دانشگاه های جهان اسلام از سومین نشست وزرای آموزش عالی کشورهای اسلامی در اکتبر 2006 در کویت آغاز شده و در همان نشست اعضای تیم اصلی رتبه بندی تعیین و فعالیت خود را آغاز کرده است. عضو تیم اصلی رتبه بندی دانشگاه های جهان اسلام افزود: برای تعیین معیارها دو نشست پیاپی در تهران برگزار شد که در آن متخصصان و خبرگان رتبه بندی دانشگاهها حضور داشتند.

بعد از تعیین معیارها، نشست دوم که در واقع مرکب از نمایندگان تمام کشورهای اسلامی بود در هتل آزادی تهران گرد هم آمده و معیارها و راهکارهای رتبه بندی را مرور نموده و بعد از انجام اصلاحات آن ها  را تصویب کردند. دکتر مهراد به عنوان نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رتبه بندی دانشگاه های جهان اسلام ادامه داد: مصوبه تهران در چهارمین نشست وزرای آموزش عالی کشورهای اسلامی که در اکتبر 2008 در باکو پایتخت آذربایحان برگزار شد، ارائه گردید و پس از بحث های فراوان مقرر گردید ایران به عنوان مرجع رتبه بندی دانشگاه های جهان اسلام انتخاب شود. وی گفت: تاکنون دو بار دانشگاه های کشورهای اسلامی رتبه بندی شده و نتایج آن به سی و چهارمین و سی و پنجمین نشست وزرای امور خارجه کشورهای اسلامی به ترتیب در اسلام آباد و دمشق ارائه شده است.

دکتر مهراد افزود: اخیراً معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ماموریت رتبه بندی دانشگاه ها را به پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) واگذار نموده و این پایگاه مسئولیت رتبه بندی دانشگاه های جهان اسلام را بر عهده دارد. وی گفت: بانک توسعه اسلامی برای برگزاری کارگاه آموزشی رتبه بندی برای نمایندگان دانشگاههای جهان اسلام (از هر کشور یک نفر) مبلغ 75000 دلار تصویب نموده که به زودی این کارگاه در شیراز برگزار خواهد شد.

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ادامه داد: برای تعیین راه کارها چهارمین نشست اعضای تیم اصلی رتبه بندی در تاریخ 4-6 اردیبهشت ماه 1389 در ریاض تشکیل جلسه خواهد داد و پس از آن نشست فوق العاده وزرای آموزش عالی کشورهای اسلامی در عربستان سعودی تشکیل جلسه خواهد داد.

به گفته دکتر مهراد اعضای تیم اصلی رتبه بندی کشورهای اسلامی شامل ایران، ترکیه، پاکستان، مالزی، مراکش و مدیر کل علوم و فناوری سازمان کنفرانس اسلامی در جده است.