گوشی فوکوس 2 سامسونگ به قیمت 50 دلار وارد بازار شد

به گزارش لیزنا به نقل از همكاران سيستم، این گوشی در واقع از نسل گوشی‌های فوکوس سامسونگ است که یک سال و نیم گذشته وارد بازار شد و هنوز هم یکی از بهترین گوشی‌های تحت ویندوز فون است. شرکت سامسونگ، فوکوس 2 را با یک صفحه نمایش 4 اینچی AMOLED وارد بازار کرده و آن را مجهز به اتصالات شبکه 4G LTE و 3G HSPA+ نیز کرده است.

بر اساس این گزارش، فوکوس 2 دارای یک پردازنده 1.4 گیگاهرتزی، دو دوربین 5 مگاپیکسلی عقبی و 0.3 مگاپیکسلی جلویی است. این گوشی با 11 میلی متر ضخامت و 4.3 اونس وزن کمی ضخیم‌تر و سنگین‌تر از نسل قبلی فوکوس است. گوشی قبلی فوکوس 10 میلی متر ضخامت و 4.07 اونس وزن داشت. این گوشی که دارای بدنه سفید رنگ و براقی نیز هست با نسخه 7.5 ویندوز فون کار می‌کند.

شرکت سامسونگ جزئیات دیگری درباره این گوشی منتشر نکرده است، اما برخی گمانه‌زنی‌ها حاکی از این است که این گوشی دارای یک رم 512 گیگاباتی و وضوح تصویر 800 در 400 است. این گوشی از 20 ماه می جاری در قفسه‌های شرکت AT&T و به قیمت 50 دلار به فروش خواهد رفت.

سامسونگ با عرضه یک گوشی تحت ویندوز فون بسیار ارزان قیمت می‌تواند در سطوح پایین‌تر بازار نیز با نوکیا وارد رقابت شود.

این در حالی است که اخیراً اعلام شد سامسونگ توانسته است به مدد گوشی‌های هوشمند گلکسی اس خود به استیلای 14 ساله نوکیا بر بازار گوشی‌های تلفن همراه پایان دهد.