نت‌بوکی با صفحه‌کلید میکروب‌کش به بازار آمد

به گزارش لیزنا به نقل از ایستنا، روی صفحه‌کلید میکروب‌کش نت‌بوک Latitude 2100 دل یک لایه از نقره کشیده شده است تا امکان ورود و جذب هرگونه میکروب و مواد آلوده در آن از بین برود. 

به گفته "دیوید لورد" مدیر بازاریابی  محصولات تجاری دل، این نت‌بوک با قیمت 369 دلار در بازار فروخته می‌شود و تاکنون نمونه صفحه‌کلید منحصر  به‌‌فرد آن در دنیا ساخته نشده است. 

از دیگر قابلیت‌های Latitude 2100 می‌توان به غشاء لاستیک‌های آن اشاره کرد که جلوی آسیب‌های احتمالی سقوط از روی میز را می‌گیرد. 

دکمه‌های  این صفحه‌کلید به صورت کوچک‌تر  و متناسب با انگشتان دانش‌آموزان  طراحی شده است و حدود 5/1 کیلوگرم  وزن دارد. 

نت‌بوکی که این صفحه‌کلید روی آن نصب شده  به پردازنده داخلی 6/1 مگاهرتزی Atom اینتل مجهز شده است و ضمن داشتن حافظه SSD هشت گیگابایتی، قادر است تا 5/3 ساعت انرژی مورد نیاز کاربران را درخود ذخیره کند.