به گزارش لیزنا به نقل از اداره كل روابط عمومي و اطلاعرساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، رايزني فرهنگي جمهوري اسلامي ايران در راستاي ترويج فرهنگ ايراني ـ اسلامي، اقدامات فرهنگي گوناگوني را در ساير كشورها پيگيري ميكند كه توليد، ترجمه و نشر كتاب، يكي از اين اقدامات به شمار ميرود.
اين تعداد کتاب در قالب 31 عنوان در راستای اهداف راهبردی فعالیتهای فرهنگی جمهوري اسلامي در تایلند و برای افزايش آگاهی، بالابردن سطح دانش مخاطبان نخبه و نیز تقویت منابع علمی مربوط به اسلام و ایران، به 96 دانشگاه و مرکز علمی و کتابخانه مرکزی تایلند هديه داده شدند.
اين مجموعه، آثاري را در حوزههاي گوناگون ترجمه، كتابهاي فارسی به زبان تایی(تايلندي) و چند زبان ديگر دربر دارد كه در راستاي طرح گسترش گفتمان انقلاب اسلامی انتخاب و به تايلند ارسال شدند.