به گزارش لیزنا، در این دیدار که با حضور دكتر فاضل زاده رئيس پارك علم و فناوري فارس، دكتر نايبي معاون فناوري و دكتر شيخي عضو شوراي علمي پارك علم و فناوري فارس صورت گرفت ، دکتر مهراد ، رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان، به تشريح تواناييها، ظرفيتها و امكانات مركز منطقهاي اطلاع رساني علوم و فناوري و پايگاه استنادي علوم جهان اسلام پرداخته و آمادگي اين دو مركز را براي همكاري در زمينههاي علمي و تحقيقاتي با پارك علم و فناوري فارس اعلام نمود.
در ادامه آقاي دكتر فاضل زاده و همراهان با تقدير از نقش پراهميت مركز و پایگاه در اعتلاي علمي جامعه علمي كشور، برلزوم بهرهگيري از امكانات و تجربيات مركز و پايگاه در جهت رشد علمی پارک علم و فناوري تاکید نموده و در رابطه با گسترش فعاليتهاي برون مرزی پارك به كشورهاي اسلامي خواستار همکاری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) با پارک علم و فناوري شدند.
در نهايت مقرر شد تفاهمنامهاي براي همكاريهاي متقابل علمي و فناوري تهيه و در نشست آتي روسا و معاونين مراكز ذكر شده، به امضا برسد.