کتاب «همه تو» ویژه ماه محرم منتشر می شود

 نغمه مستشار نظامی نویسنده کتاب شعر همه تو در گفتگو با خبرنگار لیزنا با اشاره به مضمون آن اظهار داشت: اشعار این مجموعه شامل 30 ترکیب بند عاشورایی، چند غزل و چند رباعی است. موضوعات آن نیز بیشتر عاشورایی، آیینی و دفاع مقدسی است.

 

وی یادآور شد: اولین غزل این کتاب اشاره به این مطلب  دارد که همه ذوات مقدس تقدس‌شان را از خداوند متعال گرفته و به همین علت تمامی موجودات خلق شده به وسیله خداوند متعال پاک سرشت و مقدس هستند.

این نویسنده با بیان اینکه در این کتاب ترکیب‌بندی به نام زینبیه آورده شده است، افزود: من این ترکیب‌بند را در سال گذشته در مراسم دیدار شاعران با مقام معظم رهبری تقدیم ایشان کردم و شعرای بزرگی از جمله استاد قزوه این ترکیب‌بند را مورد ستایش قرار دادند.

مستشار نظامی یادآور شد: در کتاب همه تو ترکیب‌بندی با موضوع مباهله آورده شده که در نخستین جشنواره شعر مباهله عنوان اول را از آن خود کرد.

 

وی ادامه داد: ترکیب‌بند مباهله که در کتاب همه تو آورده شده در وصف پنج تن آل عبا بوده و اراتمندان زیادی به اهل بیت عصمت و طهارات از آن استقبال کردند.

این نویسنده عنوان کرد: هدف از نوشتن این مجموعه اشعار کتاب همه تو نشان دادن ارادت خالصانه و قلبی خود به ساحت مقدس چهارده معصوم بوده و این کتاب در ماه محرم منتشر شده و در اختیار شیعیان و مسلمان دنیا قرار گرفته است.

مستشار نظامی ابراز داشت: کتاب همه تو هشتمین اثر تالیفی و دومین مجموعه اشعار آیینی من بوده که برای چاپ اول در 1100 نسخه و در 88 صفحه به وسیله انتشارات جمهوری به نگارش درآمده است.

 

وی گفت: این کتاب مخاطب خاصی ندارد و همه گروه‌های سنی، نوکران اهل بیت و ارادتمندان به چهارده معصوم می‌توانند از این کتاب استفاده کنند و همچنین تعدادی از اشعار کتاب همه تو به زبان‌های انگلیسی و عربی ترجمه شده و در آینده‌ای نزدیک به دو زبان فارسی و عربی فایل صوتی‌اش روانه بازار می‌شود.

 

لازم به ذکر است؛ از این شاعر 9 مجموعه  شعر منتشر شده است که «ردپای روشنی»، «یک جرعه سیب» و «زنی شبیه خودش مادر» از آن جمله است.