تاکنون بیش از دویست  اثر به جشنواره مروجان کتاب‌خوانی ارسال شده است

به گزارش لیزنا، محسن حاجي زين العابديني گفت: تاکنون دویست  طرح و ایده‌ی خلاقانه به دبیرخانه‌ی جشنواره رسیده است و انتظار می‌رود تا بیستم مهرماه، آخرین مهلت ارسال آثار، این تعداد افزایش پیدا کند. 


او همچنین متذکر شد: علاقه‌مندان به شرکت در سومین جشنواره تقدیر از مروجان کتاب‌خوانی می‌توانند گزارش‌ها و مستندات فعالیت‌های خود را در زمینه ترویج کتاب‌خوانی به همراه فرم پیوست تکمیل و تا پایان وقت اداری 20 مهرماه 1395 از طریق رایانامه (پست الکترونیکی) یا پست به دبیرخانه «سومین جشنواره تقدیر از مروجان کتاب‌خوانی» ارسال کنند. ایمیل جشنواره به این نشانی moravejan3.95@gmail.com قابل دسترس هست. 

دبیر سومین جشنواره تقدیر از مروجان کتاب تصریح کرد: در مرحله اول که مهلت ارسال آثار تا تاریخ  25 شهریور تعیین شده بود، بیش از 110 اثر به جشنواره رسیده بود.  در پی تماس‌های زیادی که با جشنواره گرفته می‌شد، مهلت ارسال آثار تا 20 مهر 1395 تمدید شده است.

 

گفتنی است علاقه‌مندان می‌توانند برای آگاهی از فراخوان سومین جشنواره مروجان کتابخوانی  به صفحه فراخوان در سایت جشنواره مراجعه نمایند و تا پایان  روز 20 مهر ۱۳۹۵ فرصت دارند تا آثار خود را به دبیرخانه «سومین جشنواره تقدیر از مروجان کتاب‌خوانی» ارسال کنند.

  این فراخوان به همراه فرم شرکت در آن از وبگاه انجمن کتابداری و اطلاع‌رسانی ایران به نشانی www.ilisa.ir  قابل دریافت است.