هفته‌نامه «سروش» روی کیوسک آمد

به گزارش لیزنا، بر اساس اعلام انتشارات سروش، در این شماره، از تازه‌ترین ابزارهای فن‌آوری روز و حقایقی در خصوص شبکه‌های اجتماعی مطلع خواهید شد.

همچنین بررسی کارنامه سی و چهار دوره برگزاری جشنواره فیلم فجر، بازخوانی داستان سیمرغ و بررسی آثار نمایندگان 5 نسل از سینماگران ایرانی حاضر در جشنواره سی و پنجم از مطالب ویژه این پرونده است.

دیدار و گفتگوی مشروح با سالار عقیلی از دوران هنرستان موسیقی تا همین روزهای این هنرمند از مطالب خواندنی این شماره است.

 بررسی لزوم و امکان‌سنجی نظارت بر شبکه‌های اجتماعی، آسیب‌شناسی برنامه‌های هیجانی تلویزیون و مروری ‌بر خاطرات ثبت شده از آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در آرشیو سروش، صحبتهای جالب غلامرضا تختی در دهه چهل، روایتی خواندنی از روزهای پر‌التهاب سال 1357 و بازخوانی شماره سی و یکم تا چهلم این مجله از دیگر مطالب این شماره «سروش» است.

هفته نامه «سروش» که از سال 1342 انتشارش آغاز شده است، حال با شماره 1654 در 68 صفحه و به قیمت 4 هزار تومان منتشر شده و از تمام کیوسکهای مطبوعات سرار کشور قابل تهیه است.