کتاب «یادداشت‌هایی درباره‌ کافکا» بررسی می‌شود

به گزارش لیزنا، بر اساس اعلام روابط عمومی موسسه فرهنگی شهر کتاب، «یادداشت‌هایی درباره‌ کافکا» با حضور دکتر مصطفی مهرآیین و دکتر سعید رضوانی بررسی می‌شود.

این نشست در روز سه‌شنبه ۱۲ بهمن ساعت ۱۶:۳۰ در مرکز فرهنگی شهر کتاب برگزار خواهد شد.

به تازگی کتاب «یادداشت‌هایی درباره‌ی کافکا» نوشته‌ تئودور ‌آدورنو با ترجمه‌ سعید رضوانی منتشر شده است.

کافکا را شاید تاکنون هیچ‌کس به گستردگی آدورنو تفسیر نکرده باشد. فارغ از آن‌که تا چه اندازه با گفته‌های او درباره‌ نویسنده‌ نامور آلمانی زبان موافق باشیم، وسعت پهنه‌ای که وی در آن، معنا و تا حدودی صورت آثار کافکا را شرح می‌دهد، تحسین‌برانگیز است.

تصویری که «یادداشت‌‌هایی درباره‌ کافکا» در مجموع از خالق محاکمه و قصر می‌سازد، متشکل است از قطعاتی پرشمار که هر یک وجهی از هنر و اندیشه‌ وی را بازتاب می‌دهد و او را با شخصیت یا مکتبی مرتبط می‌‌کند.

این نشست در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر(بخارست)، نبش کوچه سوم برگزار می‌شود.

 حضور در این نشست برای کلیه علاقمندان آزاد است.