توجه به ادبیات بومیِ کودکان ضرورت دارد

به گزارش لیزنا، براساس اعلام روابط عمومی موسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران، بابک صابری نویسنده و ناشر کودک و نوجوان در این کارگاه گفت: ادبیات کودک و نوجوان یعنی توانمندی خلق آثاری تا بتواند تمام گروه های سنی را پوشش دهد.

صابری پس از قرائت نمونه ای از آثار خود بیان کرد: در دوران ما نیازمند داستان هایی هستیم که کودکان بتوانند درباه آن اظهار نظر کنند که این امر سبب تقویت اعتماد به نفس آن ها  و آشنایی بیشتر با مفاهیم داستان خواهد شد.

وی افزود: از بعد دیگر در ادبیات کودکان نیازمند نوشته هایی هستیم که خطرات زندگی کودکان را به آن ها با زبانی شیوا و جذاب بیان کند.

این نویسنده یادآور شد: برای موفقیت در تولید کتاب کودک باید به صورت گروهی به فعالیت پرداخت تا بتوان با بهره مندی از توانمندی های مختلف اثربخشی بهتری را شاهد بود.

بابک صابری با بیان این که برای نوشتن یک داستان کوتاه حدود سه هزار صفحه کتاب می خواند،افزود: مطالعه ویژگی‌های کودکان، ضرورت‌های جامعه، موضوع داستان و شیوه‌های ارائه آن در نوشتن یک اثر مورد پذیریش جامعه و کودکان بسیار اهمیت دارد.

در این برنامه یکی از قصه گویان برگزیدۀ نوزدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی به بیان شرایط و تجربیات خود از حضور در این جشنواره پرداخت و دلایل موفقیت خود را برای حاضرین تشریح کرد.

گفتنی است این کارگاه با تبادل نظر، بیان تجربه ها و پرسش و پاسخ همراه بود.