به گزارش لیزنا، آتوسا صالحي درباره ضرورت توجه مسئولان به اهالي فرهنگ و ادب كه در عرصه هاي بين المللي افتخار آفريني مي كنند، اظهار كرد: اين اقدام بسيار پسنديده و لازم است و بايد هميشه اين حركت ها صورت بگيرند اما معتقدم اين حركت ها كافي نيستند؛ به نظرم آن چه كه به نويسندگان و مترجمان ايراني بيش از پيش انگيزه مي دهد، اِعمال سياستگذاري هاي كلان در حوزه فرهنگ و كتاب است.
نويسنده و مترجم كودك و نوجوان توضيح داد: مسئولان بايد در كنار استقبال از اهالي فرهنگ و ادب كه در عرصه هاي بين المللي افتخار آفريني مي كنند، به طور مثال سياست هايي به منظور ورود كتاب به سبد خانوار مردم اِعمال كنند و يا اين كه به منظور ايجاد انگيزه بيشتر در اهالي فرهنگ و نشر براي رفع معضلات اين حوزه اعم از گراني كاغذ تمهيداتي بينديشند.
وي افزود: استقبال و توجه به اهالي فرهنگ، نشر و ادب وظيفه يك سازمان يا نهاد خاصي نيست بلكه همه نهادها بايد در راستاي فرهنگ سازي در جامعه گام بردارند و دغدغه برطرف كردن نيازهاي اين قشر را داشته باشند.
گفتني است؛ فرهاد حسن زاده، نويسنده ادبيات كودك و نوجوان كه براي دريافت لوح تقدير از سي و ششمين دوره كنگره بينالملليIBBY به يونان سفر كرده بود، (۱۲ شهريور ماه) به ايران بازگشت و موسسه خانه كتاب با حضور در فرودگاه امام خميني (ره) از اين نويسنده استقبال كرد.