نشست کتابخوان مدرسه‌ای و قصه‌گویی برای کودکان در شهرستان بهارستان تهران

به گزارش لیزنا، بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کتابخانه‌های عمومی بهارستان، دومین نشست کتاب‌خوان مدرسه‌ای کتابخانه گلستان، با حضور مربیان مدرسه و تعداد 150 نفر از دانش‌آموزان در محل سالن همایش  مدرسه اخلاص برگزار شد.

در ابتدای این نشست داود رضایی اصل، مسئول کتابخانه عمومی گلستان، درباره فواید مطالعه و معرفی کتابخانه صحبت کرد و سپس هشت نفر از دانش‌آموزان به معرفی کتاب‌های خوانده شده خود پرداختند.

در این نشست کتاب‌های «سفر به سرزمین آفتاب زندگانی امام محمد باقر (ع) »، «مردی شبیه محمد(ص)»، «دائره‌المعارف قرآن»، «حسنی و دیو زورگو» و «حضرت حجت ابن الحسن (عج)» به اشتراک گذاشته شد.

در پایان این برنامه از معرفی کنندگان کتاب با لوح و هدایایی تقدیر به عمل آمد.

در کتابخانه شهید باهنر شهرستان بهارستان نیز کلاس قصه‌گویی برای کودکان انجام شد.

طی این برنامه کتاب «اتل و متل، حسن کچل» اثر ژیلا احمدی  توسط زهرا جهانی، کتابدار کتابخانه عمومی شهید باهنر برای کودکان قصه‌گویی شد و در ادامه تصاویری برای کودکان ارائه شد و از آنها خوسته شد بر طبق تصاویر قصه‌ای بسازند. در پایان کودکان به نقاشی و رنگ آمیزی پرداختند .