در کتابخانه عمومی شهدای اندیمشک خوزستان:
کتاب «پیامبر و قصه هایش» جمع خوانی شد

 به گزارش لیزنا، براساس اعلام روابط عمومی كتابخانه های عمومی خوزستان، جلسه جمع خوانی کتاب «پیامبر و قصه هایش» نوشته غلامرضا حیدری ابهر با هدف آشنایی کودکان با زندگی پیامبراکرم(ص) به همت کتابداران کتابخانه عمومی شهدای اندیمشک و با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز شماره 5 برگزار شد.

در این جلسه، ضمن بازخوانی این کتاب توسط کودکان، کتابدار کتابخانه عمومی شهدای اندیمشک چندکتاب از کتاب های مناسب برای رده سنی کودک با محتوای زندگی رسول اکرم (ص) معرفی کرد.

مسئول کتابخانه شهدای اندیمشک با اشاره به اهمیت آشنایی کودکان با نحوه زندگی پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) گفت:  برگزاری اینگونه برنامه ها نظیر نشست های کتابخوان، جمع خوانی ها، مسابقات فرهنگی ویژه کودک و نوجوان گام موثری در جهت الگوسازی از سیره تربیتی پیامبراکرم ص و آشنایی بهتر با منش آن حضرت می باشد.

در خاتمه ی این مراسم، به کلیه کودکان حاضر در جلسه از طرف اداره کتابخانه های شهرستان اندیمشک، کتاب اهدا شد.