جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان مهاباد برگزار شد

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی، جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان مهاباد با حضور فرماندار ویژه شهرستان مهاباد و اعضای انجمن در کتابخانه فجر مهاباد برگزار شد.

ایرج شجاعی، معاون استاندار و فرماندار ویژه مهاباد در این جلسه با اشاره به اهمیت جایگاه کتابخانه‌ها گفت: با توجه به علاقه مردم به علم و معرفت، شایسته است مسئولین توجه بیشتری به تقویت برنامه‌ها و فعالیت‌های کتابخانه‌ای و نیز جذب مخاطب به کتابخانه‌های عمومی داشته باشند.

چیا قادری، رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان مهاباد با ارائه گزارشی از وضعیت کتابخانه‌های عمومی گفت: در حال حاضر بیش از شصت هزار نسخه کتاب در سطح شهرستان مهاباد وجود دارد. این شهرستان با داشتن ۳ باب کتابخانه عمومی نهادی از لحاظ شاخص جمعیت کل به ازای هر کتابخانه، در رتبه پایین‌تری از سرانه استانی و کشوری قرار دارد؛ طبق این شاخص به ازای هر ۷۱ هزار نفر یک کتابخانه عمومی در شهرستان وجود دارد که متوسط سرانه استانی آن برای هر ۴۵ هزار نفر یک کتابخانه عمومی و در سرانه کشوری برای هر ۳۵ هزار نفر یک کتابخانه عمومی است؛ با این شرایط ضروری است که در زمینه ساخت کتابخانه اقدامات ویژه‌ای در مهاباد صورت پذیرد.

گفتنی است، توسعه کتابخانه‌های شهر مهاباد، تأسیس کتابخانه در بخش خلیفان، برپایی نمایشگاه کتاب و فرهنگ‌سازی در زمینه اهدای کتاب برخی از مصوبات این جلسه بود.