به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی همدان، بهنام کیانی، مسئول کتابخانه عمومی بصیرت شهر گیان از توابع شهرستان نهاوند، با اعلام این خبر گفت: جشنواره شعر گیان به دبیری سعید کیانی، شاعر بومی شهر گیان و با همکاری بخشداری و شهرداری گیان و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نهاوند در کتابخانه عمومی بصیرت نهاوند برگزار شد. هدف از این جشنواره، شناساندن ظرفیتهای بینظیر این شهر در قالب شعر و ادبیات به مردم ایران بود و در جریان برگزاری جشنواره بیش از ۶۳۰ اثر از سوی شاعران سراسر کشور به دبیرخانه راه یافت.
کیانی ادامه داد: آثار ارسالی در بازه زمانی ۱۰ تیر لغایت ۱۵ شهریورماه، از سوی تیم داوری، ارزیابی و ۱۲ اثر برتر در سه قالب شعر کلاسیک، آزاد و سپید با موضوع تاریخ و تمدن گیان بهعنوان آثار برتر معرفی شد.
وی ضمن تقدیر از بانیان برپایی این جشنواره، برگزاری برنامههایی ازایندست در محیط کتابخانه را، باعث آشنایی بیشتر علاقهمندان با این مرکز فرهنگی شد.